Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tiinna2
Število vnosov: 12
19.10.2009 ob 21:59

oi, mene pa zanima, če je katera med nosečnostjo jedla \'\"zdravo prehrano\'\" herbalife ... sama sem slab mesec nazaj začela in sedaj me zanima, ali je bolje nehati ali lahko nadaljujem? Ima katera izkušnje s tem?
Sonchek1
Število vnosov: 291
20.10.2009 ob 06:05

Tinna2, jaz ga jem že celo nosečnost za zajtrk in pa še kdaj vmes ko mi zapaše. Jaz in še marsikatera druga mislim, da ne potrebuješ nehat z jemanjem.

Pa srečno!
janaingojc
Število vnosov: 95
27.10.2009 ob 09:14

Jaz sem ga med nosečnostjo jedla samo za zajtrk, včasih tudi za večerjo, ker me je zelo mučila kislina in mi kaj drugega ni pasalo. Redno pa sem jemala vlaknine in vitamine. Pred 17-imi dnevi sem rodila zdravo deklico, po velikosti in teži največjo od mojih treh otrok. V sami nosečnosti pa sem se zredila samo 15 kg(v prejšnjih dveh 24), tako da mislim, da lahko nadaljevanje samo koristi.
Zdaj sem že zamenjala dva obroka dnevno s šejkom in počutim se odlično.
Srečno vsem bodočim mamicam.
Če pa katero zanima kaj več o prednostih in kvalitetah omenjene prehrane, naj mi piše na : goja.sp@gmail.com
ladica
Število vnosov: 27
10.01.2010 ob 17:01

Pozdravljena tiina2. Moram ti povedati, da sem s pomočjo herbalifa pridobila zopet moč, da sem 8 dni pred svojim 41 rojstnim dnevom rodila zdravega fantka, ki je star že skoraj 7 mesecev in danes v hojici že pomalem hodi. Nikakor ti ni treba nehati piti šejkov herbalifa, celo priporočljivo je s strani strokovnjakov, ki delajo v podjetju Herbalife (med njimi je tudi Nobelov nagrajenec...) Vsekakor močno priporočam tudi vlaknine, saj se prebava nosečnic poleni in rado se zgodi, da doživijo neprijetno izkušnjo s hemoroidi, ki so boleči bolj kot 10 porodov skupaj. Tudi kasneje, ko boš dojila se ti Herbalifu ni treba odrekati, saj boš bolje izgubljala kile s takšno hrano pa lahko svojemu sončku prej koristiš kot škoduješ. Vedno pa imej pred očmi, da je Herbalife hrana in ne zdravilo...a deluje pozitivno tudi na zdravje. Na žalost sem tvoje vprašanje opazila šele danes in ti nanj takoj odgovarjam.Medtem si mogoče že rodila.... Če si, napiši kaj si dobila in kako je sedaj- me firbec matra....smiley
sae
Število vnosov: 217
22.01.2010 ob 14:36

Pozdravljene....

jaz pa imam namen jemati herbalife po porodu. Saj ne bo nobene panike? Ker bi se rada vrnila na svoje kilesmiley...ker jih imam že sedaj prevečsmiley. Kaj menite?
sae
22.01.2010 ob 14:38

Pozdravljene....

jaz pa imam namen to jemati po porodu, da bom izgubila moje odvečnesmiley kilce, ki se preveč hitro nabirajo. Saj je to tudi ok, ne?
ladica
24.01.2010 ob 10:29

Ni panike. Herbalife lahko ješ med nosečnostjo- je priporočljivo, saj se dete hrani v tebi, kasneje pa za uravnavanje telesne teže po porodu, kajti vsem ni dano, da bi kile izgubile z dojenjem, pa tudi ni potrebno prekiniti dojenja zaradi Herbalifa. Otrok dobi hrano preko tvojega mleka, zadeva pa ni zdravilo ampak optimalna hrana... Pa vso srečo in čim lažji porod...smiley
sae
25.01.2010 ob 10:36

Ladica...hvala.
Obstaja kakšna prezentacija...oz.obrazložitev. Vem, da je zadeva precej draga, ampak me vseeno zanima.

Hvala
ladica
25.01.2010 ob 14:07

Mislim, da obstaja, sicer pa ne vem od kod si. Včasih je bilo to v Ljubljani, Celju , Mariboru in verjetno še kje. Sicer pa poglej na netu in boš verjetno našla kakšnega distributerja, ki ti bo vse obrazložil osebno.smiley
ladica
25.01.2010 ob 15:19

Evo sae, srečanje, kjer imaš možnost izčrpnrga posveta in poizkušnje Formule 1 sem izbrskala na spletu: SREDA OB 20.00, DAN KOZUMENTOV, City hotel, Dalmatinova 15, Ljubljana (bivši hotel Turist
Več pa tudi jaz ne vem, na žalostsmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali menite, da potrebujemo družinski center?

Ženska Moški