Pozdravljena tiina2. Moram ti povedati, da sem s pomočjo herbalifa pridobila zopet moč, da sem 8 dni pred svojim 41 rojstnim dnevom rodila zdravega fantka, ki je star že skoraj 7 mesecev in danes v hojici že pomalem hodi. Nikakor ti ni treba nehati piti šejkov herbalifa, celo priporočljivo je s strani strokovnjakov, ki delajo v podjetju Herbalife (med njimi je tudi Nobelov nagrajenec...) Vsekakor močno priporočam tudi vlaknine, saj se prebava nosečnic poleni in rado se zgodi, da doživijo neprijetno izkušnjo s hemoroidi, ki so boleči bolj kot 10 porodov skupaj. Tudi kasneje, ko boš dojila se ti Herbalifu ni treba odrekati, saj boš bolje izgubljala kile s takšno hrano pa lahko svojemu sončku prej koristiš kot škoduješ. Vedno pa imej pred očmi, da je Herbalife hrana in ne zdravilo...a deluje pozitivno tudi na zdravje. Na žalost sem tvoje vprašanje opazila šele danes in ti nanj takoj odgovarjam.Medtem si mogoče že rodila.... Če si, napiši kaj si dobila in kako je sedaj- me firbec matra....