pozdravljeni. na forum pišem, ker sem sama pri sebi zelo zmedena in ne vem več kaj naj si mislim...ali je vse skupaj v moji glavi, se res kaj dogaja, sem noseča ali je kaj drugega?
skratka: približno 10 dni po zadnji menstruaciji, ki je bila sicer bolj boleča kot ponavadi in tud psihično sem bila bolj obremenjena (sicer imam vedno težave) sem opazila zelo napet trebušček. sama sem aktivna športnica (vsaj 4x na teden) in nimam prav nobenih težav s težo, zato mi je seveda tak trebuh, kot ga še nikoli nisem imela takoj porodil vprašanja. s partnerjem sicer ne uporabljava zaščite, a \'\"paziva\'\", kot se temu reče.
pred tem pa sem že opazila spremembe v počutju: teden dni skupaj me je bolela glava, nekajkrat mi je kar naenkrat postalo slabo, bolijo me jajčniki in križ, na splošno sem utrujena....kar glede na dobro splošno počutje seveda opazim. zadnjih nekaj dni čutim tudi, da me na otip bolijo bradavice.
pred tednom dni sem bila pri ginekologinji, ki me je zelo grdo odpravila, sicer je naredila ultrazvok in ni nič opazila...aja še to, 10 dni nazaj sem naredila test nosečnosti, ki je bil seveda negativen (glede na to, da piše, največ 4 dni pred menstruacijo).
pa še to - pred tremi meseci sem prešla na prehrano brez mesa, jem pa ribe, jajca in vse ostalo...zdaj še obstaja majhen dvom, če je mogoče kaj povezano s tem...
kaj pravite??
hvala za vse odgovore
11.02.2010 ob 22:02
ali je moznos da zanosis tudi ko nimas ovulacije prosim za odgovor!! hvala vam!!

počakaj da bo menstruacija izostala in potem naredi test! In nato greš k ginekologu, če je