Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
spelcyy86
Število vnosov: 36
17.02.2010 ob 06:52

zanima me ali lahko kaj škodi plodu če iz donata ne izpustiš co2 in pa če ga ne pogreješ (jaz ga imam postavljenga na omari v kuhinji)?
tinna22
Število vnosov: 84
19.02.2010 ob 13:17

Eh, škodi ne, vendar je pač bolje, da to storiš, ker ima večji učinek, če je pregret. In tudi pri zgagi bolje pomaga, če ni co2, ker navadno se zaradi njega spahuje.
JanovaMami
Število vnosov: 152
05.03.2010 ob 22:43

Jst sem enkrat pogrela donat in sem se ornk posračkala. enkrat pa dolg nisem mogla it pa sem od olge portulak spila. to je odvajalo. mogla bi eno žlico vzet sem pa kr nagnila. ni bil slabega okusa pa sem mislila bom mal več. ziher je ziher. pol sem pa mela ur nebes. sem neki cajta čakala doma kdaj me bo pritisnilo pa me kr ni hotl. pa sem čakala in šla pospravlat kuhat, pa ni blo nč in sem sploh pozabla na ta portulak. pol sem šla pa na njivo tisto od krompirja k je kake pol kikometra stran od bajte. pa me začne zvijat, krči, vetrovi prdim mater hudo je blo. pol sem pa vedla da ne bom do bajte zdržala. pognojila sem travnik, grmovje, vse. upam, da me ni kdo vidu.
Sergeja2
Število vnosov: 1
11.03.2010 ob 09:24
*Odgovor na: JanovaMami +

V nosečnosti je še dokaj dobro da pijete Donat ampak ko se pa dojenček rodi pa zaradi dojenja ne smete piti ker bi dobil otrok drisko, jaz sem se v prvi nosečnosti navadila na Donat in sem imela pr4ebavo super, po porodu pa je bilo groza, nisem šla na blato kar lep čas, nazadnje so mi pomagale šele namočene suhe slive, tak da bi bilo bolje da se navadite na kakšen drug izdelek ki vam pomaga pri prebavi.
pikica88
Število vnosov: 289
12.03.2010 ob 12:41

oooo jst mam tud problem s prebavo sem v 13 tednu,ceprav pijem donat mi glih neki ne pomaga ,pa tud jem hrano bogato s vlakninami ampak nič smileysmileysmiley
nevem kaj naj storim počutim se napihnjeno smiley
ali ma katera kak nasvet ....
smileysmileysmiley
levinja87
Število vnosov: 225
12.03.2010 ob 16:54
*Odgovor na: pikica88 +

pikica88

poskusi z kefirjem vsako jutro smileysmiley jaz imam s prebavo probleme že celo nosečnost sedaj sem pa začela z kefirjem in mi pomaga smiley moram potrkat....smiley mi pa niso ne suhe slive, ne donat nič pomagalo. Poskusiš še lahko da za zajter piješ veliko mleka. meni pomaga hvala bogu smileysmiley

lpsmiley
cvetka82
Število vnosov: 36
12.03.2010 ob 17:31

Ja, kefir res pomaga, meni je bolj pomagala samo sirotka. Saj veste, to je najbolj zdrav del mleka, ki pa je velikokrat zavržen. Kadar sem bila zaprta, sem jo imela kar v hladilniku in jo pridno pila, tudi kar za žejo!!! Pa je pomagalo...smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali menite, da potrebujemo družinski center?

Ženska Moški