Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
lidijaz1975
Število vnosov: 9
20.10.2009 ob 10:03

Pozdravljene,
urbanika tudi jaz se pridružejem želji da ti bo test pozitiven. Tudi jaz imam špikanje in bolečine v spodnjem delu trebuha, pa še zelo pogosto hodim na vodo. Ponoči celo trikrat kar se pred nosečnostjo ni dogajalo. Jaz sem v 9. tednu. Javi se kaj. Lepo bodi
urbanika
Število vnosov: 92
20.10.2009 ob 10:20
*Odgovor na: lidijaz1975 +

Oj

A si imela še kakšne druge simptome, preden si izvedela, da si noseča? Ful sem na trnih smiley
ANGEL1980
20.10.2009 ob 11:11

živijo urbanika,

tudi sama sem v isti situaciji in če bo plusek bo to že tretji otrok...smileysmileysmiley
urbanika
20.10.2009 ob 12:01
*Odgovor na: ANGEL1980 +

oooo, super, jaz pa se že nekaj časa trudim za prvega smiley
ANGEL1980
20.10.2009 ob 12:50

Urbanika,

saj bo smiley verjemi meni, jaz sem se za oba trudila kar neki časa, sedaj pa imam dva super junaka 7 pa 5 let stara. In sedaj je verjetno še tretji na poti....smiley

ne vem pa kako kaj ti to čutiš, jaz mam čudne občutke v spodnjem delu trebuha, vleče me dol, da ti ne govorim o prsih... so se povečale kar za neki številk, sam je lahko sam od mestruacije al pa psiha, bom vidla ti sporočim. smiley

Ne vem pa kdaj bi delala test, ker jaz mam tudi točno še en teden do tečke.smiley

p.s. pa full držim pesti za plusek smileysmileysmiley
urbanika
20.10.2009 ob 13:34

Upam, da bo res pri obeh, najbolje je, da kr danes nardiva obe skupajsmileysmiley, veš kakšno veselje bi bilo. Men so v lekarni rekli, da claerblue zazna skoraj takoj. Kaj praviš na to????smiley
ANGEL1980
20.10.2009 ob 13:47

Ja veš da ne bi bilo slabosmileysmiley, sam si ti sigurna da lhako delava že tako zgodaj, kar neki časa je preteklo odkar sem jaz ta test delala, pa se ne spomnim prav...

sporoči če maš kakšen podatek kdaj lahko delava in če je kaj novega, nekako čutim da ti bo uspelo... smileysmileysmiley
urbanika
20.10.2009 ob 13:57

Hmmmm, zaj je čisto različno, lahko že zdaj pokaže točno, nekaterim pa komaj po menstruaciji kaki teden, tak da težko rečem. So pa ti Clearblu dobri, jaz mam ravno enega še doma in ne vem, kak dolgo ga bom lahko imela. Ker me ful firbec matrasmileysmileysmiley
ANGEL1980
20.10.2009 ob 14:08

Urbanika... jaz ti priporočam da ga uporabiš, jaz bom pa skočila po službi kupiti, itak če napačno pokaže, bova morale po izistanku mestruacije narediti še enega smileysmiley...

pa držim močno, močno pestismileysmileysmiley
urbanika
20.10.2009 ob 14:23

Zmenjeno, najbolje bo tako, pa si jutri pol sporočiva, jooooj, ko bi mele , jaz bi od veselja skakala. Pa kupi si tega Clearblue.
Jaz ti tud ful pesti držim, da bi nama uspelo, pa bi lahka skupaj zibale, a ne?smileysmileysmileysmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali menite, da potrebujemo družinski center?

Ženska Moški