Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
malecke24
Število vnosov: 12
10.02.2010 ob 23:46

COKOLADA:

Ojla punce!
Pupa82, tudi jaz sem cutila tak \'\'krc\'\' kot ga opisujes med vzgibom noga-medenica.Zacel se mi je pojavljati nekje teden dni pred porodom.
Vida_lara,rodila sem v 36. tednu,kar pomeni,da gre se za nedonosencka.Od 37. tedna naprej pa je otrok donosen.
Wgirl,glede spinalne analgezije: dali so mi jo namesto epiduralne,ker je porod potekal tako hitro.Brez umetnih popadkov sem se v roku 1 ure odprla iz 3 na kar 8 cm!Spinalno mi je dala,ko sem bila odprta 3cm.Nekak ni mogla prodret skozi hrbtenjacni kanal.Baje nisem bila dovolj sproscena.Saj nisem mogla bit,ce sem pa imela ze tako mocne popadke.Potem pa bodi ti sede,skrcen naprej z izbocenim hrbtom in vase potegnjenim trebuhomsmileyKar zahtevno...pa se med popadkom.Ce boste videle,da ne boste zdrzale bolecine,si analgezijo zazelite cimprej.Glede pikanja v hrbet-potem ne cutis vec kaj dosti.Bolj en tak pritisk od zadaj.Posledic nimam nobenih,nobenega glavobola.Edino takoj po porodu obcutis malo mravljince v nogah.To pa mine v roku pol do ene ure.
Jaz sem pravkar nahranila mojo deklico.Mogoce bova sle jutri domov-bomo videli kako bo z zlatenico.Zaradi nje je bila zelo zaspana pa malo je jedla.Tako,da sem se kar namucila dobit v njo tiste zahtevane obroke.Danes pa se je stanje izboljsalo in upam,da bo sedaj bolj.Mogoce pa sva se koncno znebili zlatenicasmileyBomo videli,kaj bodo rekli jutri zjutraj na viziti.Komaj cakam,da greva domov!
Aja,glede porodnisnice Mb-sem zadovoljna z njihovim delom in odnosom.Sploh moram pohvaliti anesteziologinjo,ki je prisla sredi noci in je name delovala res pomirjujoce.
Uzivajte pa upam,da se kmalu javim od doma!smileyPapa*
Sent via BlackBerry from Vodafone
svd
Število vnosov: 132
11.02.2010 ob 15:54

pozdravljene,nosečke*kako se kaj počutite v tem sneženem vremenu?meni je ta sneg že prek prišel,ko pa ga je tolkooosmiley čokolada,upam,da prideš čimprej domov,da se bosta z hčerkico lahko razvajali**
mhm,man eno vprašanje...zadnje čase opažam,da ko grem na wc(skoraj vsakih 15 minut)da skoraj nič vode ne gre z mene,vendar je tak čuden občutek-ne ven kak naj razložimsmiley kot da bi se mi naredil en velik curek in bi mi voda hotela bolj odteči,a ne gre;kot bi mi nekaj pritisnilo na mehur;ne ven,če je to podobno ko ti voda odteče?ne ven razložiti,je tak čuden občutek; ima katera podobne probleme? smiley
mhm,kaj pa imate pripravljeno za svojega otroka,ko bosta šla domov iz porodnišnice?jaz sem si pripravila eno mako majčko,bode,nogavičke pa enega pajacka,gor pa bi mu oblekla eno bundico,pa kapico seveda;pokrila pa ga bi še z kociko v lupinici.upam,da ga ne bo zeblosmileyjoj,če pa ne veš kak bi oblekel otroka,da mu ne bo pretoplo in ne premrzlo...za prvič je težko,potem se bomo že navadile,ne?
uživajte,pa pazite na sebe**lp*
kraubauc
Število vnosov: 136
11.02.2010 ob 17:55

Jaz pa sem pripravila mojemu dojenčku: 2 mako majčki, 6 tetra pleničk, eno previjalno plenico, 2 plenici za 1 x uporabo, body, pajacek, rokavičke, copatke, kapico 3x, eno jopico, kombinizon (če bo fejst mrzlo) sem ga dobila, hvala bogu.. pa še zlo luštka je smiley, odejico. Pol imam pripravljene nastavke za bradavičke, če bom slučajno rabila, kremo za ritkico, dudo, ...

Toilko se spomnim, se mi ne da it gledat. Sem pa že šla nekajkrat spreminjat in dopolnjevat oz. odvzemat smiley

Drugače pa moje počutje: zelo slabo spim, na wc hodim pogosto, tudi pijem veliko sicer, zato mi je nekako logično, da hodim veliko (na wc papirju bomo bankrotirali smiley). Drugače, boli me križ zadnja dva dni, imam menstrualne krče, ki pa niso tako boleči kot pri menstruaciji, in seveda mi nabija oz. pritiska veliko navzdol. Ne vem ali je to bebika, ki binca ali pa se maternični vrat mehča ?!? nimam pojma smiley Vse skupaj se v glavnem nekaj dogaja.
smiley
svd
11.02.2010 ob 18:48

nosečke,prej me je klicala naša teja z bibaleze,da je danes rodila sineka nejcasmileyoba se dobro počutita;rodila pa je v 37 tednu**joj,zgleda da gremo počasi ena za drugosmiley lp*
mija10
Število vnosov: 111
11.02.2010 ob 19:13

Ojla ... čestitek čokoladi in teji ;-) res gremo počasi h koncu; jaz najprej jutri zaključujem službo, in zdej bom mela res več časa se pripravit na prihod najinga škratka smiley smiley smiley
S Tejo sem tudi sama na vezi, tko da je OK smiley bravo!!!
Sama pa sem imela danes UZ smiley videla sva najinga škratka in je vse OK. Se je pa v zadnjem tednu obrnu pokonci, ampak glede na to da sem v 34.t, ma še čas narediti nazaj preval in se vrnit v prejšnjo lego (saj je bil na glavo obrnjen že pri morfologiji)
Ali katera hodi na dekompresijo??? Jaz sem bila danes drugič, pa bom še šla. Pa babica me je povabila, da pridem drug teden na vaje s študenti, jaz bom praktično preizkusila svoje znanje ... previjanje, kopanje ;-) ona pa bo ocenejvala študente-njihov pristop do mene, popravke ... pomoje bo kar zanimivo.
Zanima me, kje ste kupovale kozmetiko (tetra pleničke, krpice, zložence ...) kje je najugodneje??? Hvala vam za odgovor smiley
Lepo se imejte, pa pazite na svoje zakladke smiley jutri pa mislite name, ko se poslavljam od svojih šolskih otročkov ... pomoje znam tud kakšno solzico spustit, saj smo zelo navezani hehe
Lahko noč smiley smiley
Wgirl
Število vnosov: 527
11.02.2010 ob 19:44

Cokolada, hvala ti za odgovor, in cim hitrejsi odhod domov iz porodnisnice smiley
Cakajte, a mislite na Tejo, z vzdevkom tejapirs ? A tudi ona je ze rodila? Ja cestitke smiley !!
Ma niti februarke niso zakljucile rojevat, smo se ze me vmesale smiley . Jaz se hocem tudi vmesat smiley .

SVD, ja tudi jaz imam cisto enak obucutek ze en cas, te popolnoma razumem in vem da je zoprno smiley .

Kraubauc, ja mogoce si naslednja, jeeeeeeee smiley smiley .

Mija10, bom mislila nate, zasluzis si pocitek, si bila pridna smiley
svd
11.02.2010 ob 20:04

ja,wgirl tejapirs je že rodilasmiley meni se je rok poroda zdel tako daleč,a vidim da ni,da se mu kar vse približujemosmiley glavno,da bo vse vredu z našimi sončki in da se me čimprej rešimo,pa bo vse oksmiley

mhm,nekej me zanima...kje pa ste kaj kupovale posteljnino za posteljico?jaz sem eno dobila na sposojo od bratranca,samo se mi barva ne dopade,je tako temno rjavo rumena,za prvo silo bo,bi pa imela drugo barvo...sem gledala na recinko.si pa imajo 9-delno posteljnino z baldehidom in stojalom za 81 evrov...se mi zdi kar draga...sicer pa majo v pikapolonici tudi za nekje 60 evrov,pa potem še moraš kupiti stojalo za baldehin pa te nekje enako stane,ne?bi pa rada imela dve posteljnini,da ko dam eno prat,da lahko že drugo oblečem*
lep večer in mirno noč**
malecke24
Število vnosov: 12
11.02.2010 ob 21:31

IKEA - najcenje in najlepše od 7 EUR dalje do 60 EUR, midva sva dala za najino 20 EUR pa je vse v kompletu razen baldahina.
pupa82
Število vnosov: 93
11.02.2010 ob 21:37

Teja, čestitke!!!!

Katera bo naslednja?! smiley

Jaz pa imam jutri uzv, ne vem, mogoče zadnjega... Sem pa zasledila, kaj je ta krč, ki ga čutim na pregibu noge in medeničnega dela. To je baje zaradi pritiska otročka ob določene živce in pol čutiš, kot bi te elektrika stresla.

Ja nič, bliža se dan D, otročki prihajajooooo!

Lahko noč!smiley
kraubauc
Število vnosov: 136
11.02.2010 ob 22:48

malecke24 pa kje v ikei ? Jaz sem hodila gledat in mi ni bilo nič všeč, posteljnine pa sploh videla nisem smiley mogoče nisem zadela pravega časa smiley. Sem pa v momi kupila eno posteljnino (poceni in kvalitetno) in pa kiki imajo veliko stvari za bebike.. so tud zelo vredu, pa še znižanja so bila. Samo to je bilo v dec., ko sem bila. Toys pa se mi je zdel ful predrag. smiley

Katera bo naslednja? pobiramo stave smileysmileysmiley
smiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali menite, da potrebujemo družinski center?

Ženska Moški