Iskanje

Forum

Forum je moderiran. Žaljivi komentarji oz. komentarji, ki bodo vsebovali sovražni govor, ne bodo objavljeni.
Neprimerne teme bodo izbrisane oz. prestavljene v ustrezno kategorijo.
tina187
Število vnosov: 957
20.09.2008 ob 07:45

jutroooo čvekice! Jst pa že pijem kavo smiley

Nataša.veš,da smo te pogrešale,sej vsak dan vprašam '"kje so vse čvekice?'",ker vas res ful manjka zadnje čase! A ti pikica nagaja? Je kaj zobkov?

Lonyy nevem kako da ti zaupam ime,sam lahko ti povem da ime pomeni še nekaj drugega..upam da me boš razumela..glede '"pictures'"..Ja,če boš tašča moji pikici,prosim bodi super tašča smileysmileysmileysmileysmiley

Davsec kje si pa ti? Kaj dela tvoja pikica? Res je pravi srček,pa tako pridna je smileysmiley

ina24 včeri sm se tko nasmejala glede piščančjih zrezkov...'"kaj vraga pa naj z njimi'" ..hahahaa smileysmileysmileysmileysmiley

Kje pa so ostale? ČVEKE POGREŠAMO VAS!
smiley
davsec
Število vnosov: 416
20.09.2008 ob 09:06

jutro čveke. pa mamo spet sončka, sam zunaj je pa mraz za znort. smiley

Naša pikica je že budana od 7 ure, zdaj se z očijem pregajnata po sedežni.smiley
Ja Tina187; saj si vidla kok je pridna. je dokler je, pol pa sam kriči.
tvoja Tina je taka lušna punca, pa se nič ne dere kot naš kričač.
Slikice pa še ni....sam naj dajajo enke....
No punce kje bo pa naslednja kava. Upam da se nas še več zbere.
smiley
tina187
20.09.2008 ob 09:14

davsec ja Tina se kr dere,sam jo je blo sram mogoče smiley,sam pa si vidla kako rada nagaja...ko je z nogo udarjala v mizo,da mi zanalašč kavo polije smileysmileysmiley
Slikce pa niso dali kot vidim,...no,upam da jo danes dajo gor,če ne bom še enkrat poslala.
Itak dajejo enke,prav imaš..ma,kaj nas briga smiley
Ja jst tud upam,da se nas še več zbere..sam počakte da avto kupim smileysmiley pol vam ne bom dala miru,bom sam po kavicah vas vabila...in celo Slovenijo prevozila smileysmileysmiley
natasa49
Število vnosov: 341
20.09.2008 ob 09:24

nč ni zobkov še.
mene ni blo zarad tega k sva avto prodala in sva bla en dan v kopru, pol sva iskala drugi avto, ker ne morva bit brez avta in sva šla gledat avto v mursko soboto in učeri šele sva kupla novi avto. sm full vesela, da sm končno doma. dons ga bova mau zrihtala, prevlekce, muzko,....pa bo lepo. grem zdej kavico pit. lep dan
davsec
Število vnosov: 416
20.09.2008 ob 10:25

O, Tina take rabno.
Men se je dons sanjalo da je moja pikica dobila 7zob čez noč. 4 odspodaj in 3 zgoraj. No, upam da se mi sanje uresničijo, sam tako nalahka zabje zrastejo pomoje sam v sanjah.
se katera spozna na sanje, zob vem da je en simbol, sam nevem kaj pomeni.
lidika007
Število vnosov: 152
20.09.2008 ob 10:28

hey drage moje. kako ste? zadnje čase se res malo javljam saj imam spet težave z mojo malosmiley
no,kako ste pa ve? Nataša dobrodošla nazajsmiley
Ina,Ledinico poznam zato ker ima prijateljica tam sorodnike in sem bila enkrat z njo tam. lp vsemsmiley
aja,sem šla pogledat vaše sončke a mislim da nisem vseh našla,katera še ni naj napiše kateri so vaši.
tina187
20.09.2008 ob 10:35

davsec..slišala sam,da če sanjaš zobe,da to ni nekaj dobrega..ampak bi morala prov v sanjalico pogledat..nevem pa kje jo mam..
Ja,če bi kar čez noč zrastli,bi blo dobro... smiley
Lida65 kako pa je tvoja pikicasmiley
ina24
Število vnosov: 1002
20.09.2008 ob 10:51

živjo punce...

lida65 in natasa lepo vaju je slišati spet smiley. Kaj pa je s tvojo pikico lida65?
Midve sma spet korenčkov sok pili...kakšna je bila smiley

Sedaj je sitna, jo kr malo ignoriram ko joka..

danes smo pa spali od 21 do 9.30..vmes sma edino jedli ob 6.30...joj kak sem se naspala smiley

No zdaj pa grem k njen da neha jokat.
tina187
20.09.2008 ob 11:06

VOZNIŠKO DOVOLJENJE

Trije zakonski možje se pogovarjajo, kako resno so njihove žene vzele opravljanje vozniškega izpita. Prvi je rekel:
'"Moja žena se vsako noč med spanjem obrne k meni in mi prične pritiskati na nos in delati: Bi bip ?'"
'"Moja je hujša,'" se je oglasil tretji. '"Vsako noč vzame v roke moj penis in začne prestavljati, kot bi imela v rokah ročico menjalnika: Prva, druga, tretja ?'"
'"To ni nič!'" se je oglasil še tretji. '"Moja je šele grozna! Vsako noč se zbudi, sleče hlačke, mi pokaže odprtino in prične vpiti: Tankat ? tankat ?!!

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley
tina187
20.09.2008 ob 11:08

ČREPINJE

Zopet prepir med zakoncema. Tokrat se konča z razbito vazo na moževi glavi. Čez tri dni mu je rekla:
'"Daj, pojdi že k zdravniku, da ti iz glave potegnejo črepinje. Vso posteljnino si že raztrgal!'"

Ta pa me je tako nasmejal smileysmileysmileysmiley

smileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmileysmiley

Anketa Arhiv

Ali menite, da potrebujemo družinski center?

Ženska Moški