Bibaleze.si

Bine Volčič se vrača!

Bibaleze.si

Novice

2
07. 02. 2014 10.53

Najbolj popularna gostilna v Sloveniji 28. februarja 2014 ponovno odpira svoja vrata, a tokrat bo kuhalnico vihtel eden in edini, kuharski virtuoz Bine Volčič. Goste bodo tako na krožnikih čakale rock'n'roll kreacije iz prve roke, na svoj račun pa bodo prišli tudi vsi lačni novega znanja. V Gostilni pri šefu bodo namreč potekala tudi kuharska izobraževanja, tako za ljubitelje kot za profesionalce.

Šefova omaka - 1

 

Šefova omaka - 1
Šefova omaka - 1 FOTO: Aljoša Kravanja

Kulinarični rock'n'roll

''Z ekipo smo se odpočili, se naučili veliko novega in zdaj smo čisto »napaljeni«, da skreiramo kulinarični rock'n'roll pomladne sezone. V Gostilni bomo obdržali nekaj največjih uspešnic, kot so G-burger, paleta rezancev in čokoladni vrt, moj navdih pa bo usmerjen tudi v ustvarjanje 6-hodnega šefovega degustacijskega menija, ki se bo tedensko spreminjal in bo zato vsakič znova posebno presenečenje iz najboljših sestavin. Samo prepustite se mi,'' je povedal Bine Volčič

Gostilna Pri šefu bo svoja vrata prvič odprla v petek, 28. februarja 2014. Ker besede niso enkae izkušnji, se prepričajte sami. Rezervirajte si mizo in se pustite presenetiti.

Vabljeni na kuharske delavnice!

Na kuharskih delavnicah v Gostilni pri šefu se bodo lahko izobraževali tako začetniki kot zagrizeni ljubitelji in profesionalci. Vsak teden bodo pod mentorstvom šefa Bineta in njegove ekipe potekale različne kuharske delavnice.

''Meni posebej ljube bodo kuharske delavnice v Gostilni. Zasnoval sem jih tako, da bo lahko čisto vsak odnesel veliko novega kuharskega znanja. Za vse, ki z največjim veseljem vrtite svoje kuhalnice po domači kuhinji, bodo sredine delavnice- kuhanje 3-hodnega sezonskega menija prava priložnost, da kuhanje spremenite v resen hobi, saj boste spoznali sestavine, njihovo pripravo in mise-en-place na profesionalen način. Vsak teden bo meni drugačen,tako da vam bom lahko pokazal čim več možnosti uporabe sestavin in različnih tehnik priprav,'' razlaga šef Bine.

''Ob četrtkih pa se bomo na tematskih delavnicah posvetili modernemu kulinaričnemu znanju s področja priprave testenin, rib, mesa in sladic, zato verjamem, da bodo med udeleženci tako poklicni kuharji kot polprofesionalni amaterji, ki imate teorijo v malem prstu – saj veste, kdo ste! Vse delavnice se bodo odvijale v majhnih skupinah po 4 udeležence, kjer vas bo pri delu usmerjal mentor in sproti odgovarjal na vaša vprašanja. Zato brez skrbi, vsi boste lahko kot pravi chefi pripravili top jedi in zablesteli pred svojimi gosti!''

Trije meseci ustvarjanja, kreiranja, izobraževanja in razvajanja!

Gostilna pri šefu bo s polno paro ustvarjala, kreirala, izobraževala in tako ali drugače razvajala le v naslednjih treh mesecih. S poletjem bo že nastopil čas produkcijih priprav za novo sezono šova Gostilna išče šefa, zato pravočasno izkoristite edinstveno priložnost in preizkusite specialitete Gostilne pri šefu ter stopite v Binetovo kulinarično učilnico.

Ne zamudite priložnosti, da se iz prve roke kuharskega mojstra Bineta in njegove ekipe naučite dragocenih znanj in trikov za kreativne kulinarične mojstrovine.

Najbolj popularna gostilna v Sloveniji 28. februarja 2014 ponovno odpira svoja vrata. Vabljeni!
Najbolj popularna gostilna v Sloveniji 28. februarja 2014 ponovno odpira svoja vrata. Vabljeni! FOTO: Miro Majcen

 

 

UI Vsebina ustvarjena brez generativne umetne inteligence.

Komentarji (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
Bibaleze
Bibaleze
SLEDI NAM:
Bibaleze.si
Oglaševanje Uredništvo PRO PLUS Moderiranje Piškotki Politika zasebnosti Splošni pogoji Pravila ravnanja za zaščito otrok
ISSN 2630-1679 © 2024, Bibaleze.si, Vse pravice pridržane Verzija: 855