Bivša Archiejeva varuška odkrila, kakšna sta bila Harry in Meghan kot starša

S.B. /

NOVICE

0
19.12.2022, 14:19

Dokumentarna serija princa Harryja in Meghan Markle razkriva marsikatero podrobnost iz njunega življenja. Prve tri epizode so razburile javnost, predvsem prebivalce Otoka, ki so celo zahtevali, da se zaradi omalovaževanja tradicije in običajev kraljeve družine nekdanjemu kraljevemu paru prepove vstop v Združeno kraljestvo.

Bivša Archiejeva varuška odkrila, kakšna sta bila Harry in Meghan kot starša

V eni izmed epizod Netflixove dokumentarne serije o Meghan Markle in princu Harryju je nastopila tudi njuna nekdanja varuška Lorren Khumalo, ki jo je par najel za pomoč pri skrbi in varstvu svojega prvorojenca. 

Lorren Khumalo je profesionalna varuška iz Zimbabveja. Meghan in Harry sta jo leta 2018 najela za varovanje svojega sina Archieja. Ob selitvi v ZDA je Lorren prenehala delati za nekdanji kraljevi par, a vseeno je pristala na snemanje intervjuja za njuno dokumentarno serijo, v kateri je imela za nekdanja delodajalca samo besede hvale. 

"Prejela sem telefonski klic in rečeno mi je bilo: 'Princ Harry in Meghan bi te želela videti in govoriti s teboj v zvezi z varstvom Archieja'.'" Khumalova je priznala, da je bila nad klicem povsem presunjena in je prosila za trenutek, da se je lahko usedla in zbrala svoje misli, preden je pritrdila na srečanje. Dodala je še, da se ji je tako zelo mudilo do Frogmore Cottagea, da je takrat celo prejela kazen za prehitro vožnjo. 

Lorren Khumalo in mali Archie.
Lorren Khumalo in mali Archie. / FOTO: Profimedia

Pozneje je Lorren Meghan, Harryja in štirimesečnega Archieja spremljala na njuni turneji po Južni Afriki. Takrat se je pripetil tragičen dogodek, ko je Archiejeva otroška soba zagorela, a na srečo je bil deček takrat z Lorren in ne v prostoru, kjer se je vnelo. 

Potem ko je Khumalova postala del kraljeve družinice, je priznala, da je formalnost naenkrat izginila in se je počutila kot ena izmed njih. "Ona dva sta bila zares prava starša. Zjutraj, ko se je Archie zbudil, sta prva v njegovo sobico vstopila njegova starša in preživela čas z njim, nato ga je Meghan nahranila, potem pa sem jaz prevzela skrb zanj in sva se po navadi odpravila na jutranji sprehod," je opisala takratno dogajanje Lorren. 

Meghan pa je dejala, da četudi je bila Khumalova prvotno v vlogi Archiejeve varuške, je hkrati skrbela tudi za vse druge okoli sebe. "Skrbela je ne le za Archieja, temveč za vse nas. Definitivno pa je skrbela tudi zame," je zaključila Marklova. 

NOVICE

Potrdili gradbeno dovoljenje: gradnja onkologije ...

ŠPORT

Prvi trening dobil Morbidelli, na drugem ...

POP IN

Pedro Almodovar v San Sebastianu prejel častno ...

TV ODDAJE

Nuša Šebjanič o potezi Igorja Mikiča: Počutila ...

VIZITA.SI

Na kaj paziti pri izbiri prehranskih dopolnil za ...

OKUSNO.JE

S temi nasveti bo pražen krompir še boljši

ZADOVOLJNA.SI

Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo

MOSKISVET.COM

Nekdaj eden najbolj privlačnih igralcev, zdaj ...

BIBALEZE.SI

Je mogoče, da sta Meghan in Harry to storila ...

CEKIN.SI

CareerTok: zakaj mladi iščejo karierne nasvete na ...

DOMINVRT.SI

Alufolijo lahko v kopalnici uporabite tudi tako

VIZITA.SI

To se zgodi, če trebuh 'vlečete noter'