Drug drugega sta čakala kar 20 let, nato pa je pri 48 rodila

S.B. /

NOVICE

0
23.10.2024, 1:00

Slavni igralec Daniel Craig, ki ga poznamo iz glavne vloge v filmu James Bond, in njegova žena, igralka Rachel Weisz, sta drug na drugega čakala kar 20 let. V zrelejših letih sta ugotovila, da morata biti skupaj, nato pa je pri Rachel pri 48-ih rodila.

Drug drugega sta čakala kar 20 let, nato pa je pri 48 rodila


Slavna igralca Daniel Craig (56) in Rachel Weisz (54) sta se spoznala pred 32 leti v studiu v Londonu, njuno razmerje pa je bilo sprva strogo poslovno. Verjetno si nista niti predstavljala, da jima bo življenje pripravilo najlepšo ljubezensko zgodbo. Takrat je bil Craig poročen s škotsko igralko Fiono Loudon, s katero je imel hčerko Ello, ločila pa sta se leta 1994 po dveh letih zakona.

Rachel Weisz in Daniel Craig.
Rachel Weisz in Daniel Craig. / FOTO: Profimedia

Leta 2001 je Rachel spoznala režiserja in scenarista Darrena Aronofskega, s katerim se je leta 2005 zaročila, naslednje leto pa se jima je rodil sin Henry. Ljubezenska zgodba pa se je končala leta 2010 in takrat je Craig razdrl tudi zaroko s takratno partnerico, Satsuki Mitchell

Že naslednje leto je javnost izvedela, da sta se Daniel in Rachel poročila. Za mnoge je bil to šok, par pa se je odločil za majhno in intimno poroko v New Yorku. Poročila sta se, ko je bila Rachel stara 41 let, Daniel pa 43 let, nato pa sta leta 2018 sporočila, da je igralka noseča. Stara je bila 48 let.

"Z Danielom sva zelo srečna. Prihaja malo bitje. Komaj čakamo, da jo ali ga spoznamo," je med nosečnostjo povedala za NY Times, po porodu pa je dejala: "Ko sem rodila sina, sem bila prepričana, da bom imela vsaj še dva otroka. Zdaj, ko imam hčerko pri teh letih, vem, da ne bom imela več otrok. Prestopila sem starostno mejo za širitev družine," in dodala, da je njen drugi otrok "pravi blagoslov in čudež."

Igralka je bila vesela, da se je v zrelejših letih zaljubila v Daniela, ki ga je poznala že od prej, a vseeno ni mogla verjeti, da se bo skoraj pri petdesetih poročila in rodila.

Daniel Craig in Rachel Weisz
Daniel Craig in Rachel Weisz / FOTO: Reuters

"Mislila sem, da se ne bom nikoli poročila, to je dejstvo. Nikoli nisem imela takšnih ambicij, pravzaprav sem ves čas čutila nasprotno. Sploh se nisem mogla povezati z romantičnimi komedijami, kjer je bistvo zgodbe poroka. Toda na srečo se je to zgodilo v bolj zrelem obdobju mojega življenja," je pojasnila igralka. 

O njunem zakonu nerada govori veliko, pravi le, da gre za ljubezen, ki se je 'kar zgodila'. "Mislim, da se najin odnos ne razlikuje veliko od drugih. Edino, kar je drugače je to, da sva midva vedno pod povečevalnim steklom javnosti," je še zaključila.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: story.hr

NOVICE

Biden: S partnerji, kot je Slovenija, je svet ...

ŠPORT

Real v drugem polčasu zadel pet golov in obrnil ...

POP IN

Od Popstars do Talentov: Tinkara Fortuna na ...

TV ODDAJE

Od Popstars do Talentov: Tinkara Fortuna na ...

VIZITA.SI

Kaj je razlog za dolgotrajni kašelj?

OKUSNO.JE

Napake priprave turške kave, s katerimi uničujemo ...

ZADOVOLJNA.SI

Sta svojo romanco z malih ekranov prenesla v ...

MOSKISVET.COM

Nekoč je bila najbolj debela pevka na svetu, a ...

BIBALEZE.SI

Drug drugega sta čakala kar 20 let, nato pa je ...

CEKIN.SI

Digitalni evro – kaj je in kaj ni?

DOMINVRT.SI

Čudežno pršilo s katerim očistite preprogo

VIZITA.SI

Tako lahko zmanjšate število bolniških odsotnosti