Igralke ni prepoznal niti njen lastni sin! Kaj pa vi?

J.G. /

NOVICE

1
21.10.2011, 18:50

Igralka Evangeline Lilly je kmalu po rojstvu prvorojenca začela snemati svoj novi film. Vsak dan jo je na snemanju obiskal tudi njen sinček, vendar je ni vedno prepoznal …

Igralke ni prepoznal niti njen lastni sin! Kaj pa vi?


Igralka Evangeline Lilly, ki ste jo lahko gledali v nanizanki Skrivnostni otok (Lost), sedaj pa navdušuje v filmu Jeklena moč (Real Steel, 2011), je pred kratkim spregovorila o svojem prvem porodu in o tem, kako se je bilo tako kmalu po tem pomembnem dogodku vrniti v igralske vode. “Bolnišnico sem preskočila … odločila sva se, da bom dojenčka rodila doma, saj sem želela naravni porod in res je bil … 30 ur naravnega poroda,“ razlaga 32-letnica.

Dolgih osem ur …

Osem ur potiskanja, to je del, ki ga moški ne razumejo,“ je povedala o svoji izkušnji ter dodala, da se ženske ob čem takem resno zamislijo, moški pa le skomignejo z rameni in si mislijo, da to sploh ni nič takega. Na srečo je imela Evangeline ob sebi izkušeno porodno babico, ki ji je z nekaj predlogi pomagala, da je otroka le rodila. “Po približno petih urah pritiskanja sta mi babica in porodna pomočnica dejali, da imata nekaj predlogov,“ se spominja. “Odzvala sem se nagonsko: "Res? Po petih urah potiskanja imata nekaj predlogov? Mi tega nista mogli povedati po petih minutah?'“ Vseeno se je za vse dobro končalo in zvezdnica je rodila zdravega sina, katerega ime zaenkrat ostaja skrivnost.

Kratek umik

Deček je njen prvi otrok in ker namerava imeti še kar nekaj otrok, se je nameravala po njegovem rojstvu za nekaj časa umakniti iz igralskih vod. Žal se je kmalu zavedla, da gredo lahko po vodi še tako dobri načrti. “Sedela sem s svojim novorojenčkom v naročju, ko me je poklical Peter Jackson in me vprašal, ali bi rada igrala vilinko v Hobitu,“ razkriva. “Odgovorila sem mu, da bi jo res rada. Tako sem sedaj tako rekoč obsojena na štiri filme.

Trenutno snemajo prva dva filma, vsak dan pa ji na prizorišče snemanja prinesejo tudi njenega sinka, da ga nahrani in z njim preživi nekaj dragocenega časa. Dojenček pa je očitno ne prepozna vedno, še posebej, ko je v polni vilinski opravi. “Prinesli so ga v prikolico in takoj sem ga prislonila na prsi, da bi ga podojila, on pa je začel na ves glas kričati,“ se spominja Evangeline. “Začudeno je strmel v nenavadno človeško bitje s koničastimi ušesi, ki ni bilo njegova mama.“ Na srečo zvečer ni imel več teh težav in doma ga je lahko v miru podojila. Njen partner pa se je takrat pošalil, da si dojenček verjetno v njenem varnem objemu misli: “Mama, ne boš verjela, kaj se mi je danes pripetilo!

Katera zvezdnica pa sproščeno doji tudi v javnosti?

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na

NOVICE

Premier zaskrbljen zaradi napovedi o ukinitvi ...

ŠPORT

'Borec, ki postane prvak, si mora pas zaslužiti'

POP IN

Žan po zmagi proti Igorju: Vrgel sem ven prvo ...

TV ODDAJE

Žan po zmagi proti Igorju: Vrgel sem ven prvo ...

VIZITA.SI

Izjemno nalezljiva okužba dihalnih poti

OKUSNO.JE

Hitro pecivo brez tehtnice in kompliciranja

ZADOVOLJNA.SI

Doživel je srčni infarkt, ona pa mu je rešila ...

MOSKISVET.COM

Top ideja za nepozaben izlet po Dolomitih

BIBALEZE.SI

Tako je danes videti najmlajši sin kralja popa

CEKIN.SI

10 trendov generacije Z na delovnem mestu

DOMINVRT.SI

To dodajte vodi, ko boste naslednjič čistili ...

CEKIN.SI

V tem primeru nemudoma prekinite klic in ...