Znana Slovenka je prvič postala mamica

S.B. /

NOVICE

0
14.10.2024, 20:29

Rodila je slovenska lepotna vplivnica in uspešna podjetnica, Indira Ekić, ki jo poznamo tudi iz resničnostne oddaje Super par. Skupaj z dolgoletnim partnerjem, Maticem Kolencem sta se razveselila rojstva sina.

Znana Slovenka je prvič postala mamica

Simpatična slovenska lepotna vplivnica, umetnica ličenja in podjetnica Indira Ekić ter njen srčni izbranec, osebni trener Matic Kolenc, ki ju poznamo tudi iz udeležbe v resničnostnem šovu Super par, sta postala starša sinu Kaiu. "V rokah drživa cel svet. Dobrodošel, Kai," sta pripisala ob naznanitvi rojstva sina na svojem Instagram profilu. Hkrati sta delila čudovite prve utrinke iz porodnišnice Jesenice.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Spomnimo, plavolaska je spomladi objavila, da skupaj z Maticem pričakujeta naraščaj. "Sva šla na dopust, da se spočijeva, preden prideš. Najina velika želja se je uresničila. Že komaj čakava, da te spoznava, little one. Midva sva pripravljena. Jaooo, to bo še zanimivo, si predstavljate mešanico mene in Matica," je takrat navdušeno zapisala ob objavi videa, na katerem sta skupaj z Maticem pokazala otroško oblačilce in s širokim nasmehom dala vedeti, da bosta kmalu zibala. 

indira in matic
indira in matic / FOTO: Indira Ekić

Indira in Matic sta se spoznala v enem izmed slovenskih resničnostnih šovov. Kako kompatibilna sta in kako zelo drug drugega spoštujeta, pa sta dokazala tudi v resničnostnem šovu Super par, kjer sta odnesla nagrado v vrednosti 41. 733 evrov. Denarno nagrado sta nato sporazumno vložila v posel in videti je, da je bila to pravilna odločitev. 

Parček je po zmagi v resničnostnem šovu odpotoval na Bali, kjer sta se poročila, nato pa zaobljubi ponovila še v Sloveniji. Kmalu za tem sta sporočila še veselo novičko o pričakovanju dojenčka, zdaj pa je videti, da je njuna sreča dokončna, saj svojega sinčka že držita v naročju. Maticu in Indiri iskreno čestitamo in želimo vse lepo ob rojstvu sina Kaia! 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Han po obisku podjetja Mahle: Težava je v ...

ŠPORT

Francozi ugnali Belgijce, Nemci pa Nizozemce

POP IN

Udarec za Nika in Majo, brat in sestra odslej ...

TV ODDAJE

Udarec za Nika in Majo, brat in sestra odslej ...

VIZITA.SI

Ni se tuširala 6 tednov, zdaj pojasnjuje, zakaj ...

OKUSNO.JE

Okusna solata, polna beljakovin

ZADOVOLJNA.SI

Pop diva končno priznala, da ga je varala

MOSKISVET.COM

Toliko magnezija dejansko potrebujete na dan

BIBALEZE.SI

Znana Slovenka je prvič postala mamica

CEKIN.SI

Pomembno sporočilo slovenskega doktorja znanosti ...

DOMINVRT.SI

To se je zgodilo s hišo, ki jo je moški zaradi ...

CEKIN.SI

Neverjetno, kaj vse ponujajo zaposlenim. Tudi ...