Slavna igralka pri 34-ih spet noseča

S.B. /

NOVICE

0
21.10.2024, 8:38

Mlada oskarjevka in priljubljena hollywoodska igralka Jennifer Lawrence je znova noseča. Njen predstavnik za odnose z javnostmi je potrdil govorice.

Slavna igralka pri 34-ih spet noseča

Jennifer Lawrence je pred časom priznala, da se je spraševala, če bo lahko imela svojega otroka rada tako kot ima rada svojega mačka. A hitro je spoznala, da ljubezen matere do otroka ni primerljiva z ničemer in presega vsa čustva, ki jih je do tedaj poznala. Skupaj z možem, lastnikom umetniške galerije Cookom Maroneyjem, si tudi nista znala predstavljati, da bosta starša več otrok, a njun sin Cy naj bi ju popolnoma prevzel, zato sta se zdaj odločila za še enega otroka. 

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence / FOTO: Profimedia

Lani je igralka za Vogue povedala, da se je po rojstvu sina počutila, kot da se je njeno življenje začelo znova. Igralka svojega sina ne izpostavlja veliko javnosti, lani pa je v intervjuju s kolegico Cameron Diaz za revijo Interview poudarila, da je njen sin pomembno vplival tudi na njen odnos do paparacev.

"Dajem vse od sebe," je odgovorila na vprašanje, kako svojega sina zaščiti pred vsiljivimi fotografi. "Ko sem bila noseča, sem bila tako živčna. Paparaci so me lovili, jaz pa sem samo razmišljala: 'Kako za vraga se bom znebila teh tipov, ko bodo želeli slikati mojega otroka?'" je še dejala.

Kot je pojasnila, je ob prihodu Cya na svet ugotovila, da je najpomembnejša njena energija: "Če dojenček začuti, da sem vznemirjena, preden greva od hiše, bo to vplivalo tudi nanj. Samo strmela sem vanj. Bila sem tako zaljubljena. Zaljubila sem se v vse dojenčke. Dojenčki so čudoviti," je še zaključila igralka.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

V nedrju doline še vedno leži neverjetnih 330 ...

ŠPORT

Martin: Na Tajsko se odpravljam zadovoljen

POP IN

V Londonu prvič slavil film v tehniki stop-motion ...

TV ODDAJE

Še Lado je ostal brez besed

VIZITA.SI

Odlične vaje za krepitev kolena

OKUSNO.JE

6 načinov, kako zmehčati trše kose mesa

ZADOVOLJNA.SI

Ne boste verjeli, kdo se je usedel v naročje Lada ...

MOSKISVET.COM

Zasačena! Na ulici je strastno poljubljala skoraj ...

BIBALEZE.SI

Čudoviti starši, ki vzgajajo depresivne otroke

CEKIN.SI

Trajnostni pogrebi so cenejši in bolj okolju ...

DOMINVRT.SI

Slavni Walt Disney je zares živel v pravljici - ...

OKUSNO.JE

Izdelek slovenske podjetnice bo popestril vaše ...