Otroka je imela pri 20-ih, zdaj razkrila, kako je to vplivalo nanjo

S.B. /

NOVICE

0
25.10.2024, 1:30

Svetovno znana vplivnica in podjetnica ter članica klana Jenner-Kardashian, Kylie, je spregovorila o tem, kako je to, da je imela hčerko Stormi in sina Aira pri rosnih dvajsetih letih, vplivalo nanjo.

Otroka je imela pri 20-ih, zdaj razkrila, kako je to vplivalo nanjo

Kylie Jenner, ena najbolj slavnih lepotnih vplivnic in članic ene najbogatejših družin Jenner-Kardashian, je zelo mlada postala mamica svojima dvema otrokoma, hčerki Stormi in sinu Airu, ki ju ima skupaj z bivšim partnerjem in zvezdnikom Travisom Scottom. Zdaj je odkrito spregovorila o tem, kako je materinstvo v mladih letih vplivalo nanjo. 

27-letnica je nedavno odkrila, kako je biti mlada mama. "Že nekaj let nisem imela otroka," je hudomušno zapisala Kylie v naslovnici za revijo Elle. "Nisem vedela, kako naj se oblečem, v obeh nosečnostih sem se zredila za 30 kg,"  je nadaljevala. 

Kylie Jenner in Stormi v ujemajočih se opravah na pariškem tednu mode.
Kylie Jenner in Stormi v ujemajočih se opravah na pariškem tednu mode. / FOTO: Profimedia

Ustanoviteljica podjetja Kylie Cosmetics, ki si otroke deli z bivšim Travisom Scottom, pravi, da je potrebovala čas, da se prilagodi svojemu načinu življenja po rojstvu otrok."Potrebovala sem eno leto, da sem se spet počutila kot jaz," je rekla. "Pri 27 letih se počutim bolj samozavestno in bolj podobno sebi kot kdaj koli prej."

Zvezda Kardashianovih, ki je že več kot eno leto v zvezi s slavnim igralcem Timothéejem Chalametom, je prav tako razkrila svojo reakcijo na prvo nosečnost leta 2017."Zanosila sem pri 19 letih," se je spominjala. "Imeti otroka tako mlada je bilo morda zame veliko bolj šokantno, ker sem lahko spremljala in videla te spremembe, ki so se dogajale z mojim telesom vse te nove strije in stvari, ki jih prej nisem imela."

Kylie Jenner in Timothée Chalamet opažena v objemu na odprtem prvenstvu ZDA.
Kylie Jenner in Timothée Chalamet opažena v objemu na odprtem prvenstvu ZDA. / FOTO: Profimedia

"V življenju ne maram preveč obžalovati. Mislim, da me je do današnjega dne pripeljala moja pot. Zadovoljna sem s tem, kjer sem, in moram gledati naprej." Kylie je pred tem iskreno spregovorila o svojih težavah s poporodno depresijo in avgusta za britanski Vogue povedala: "Pri Stormi je poporodna depresija trajala eno leto." Zvezdnica resničnostnega šova je poporodno depresijo opisala:"Kot bi bila na avtopilotu." 

"Verjetno je bil za bitke, s katerimi sem se borila po rojstvu sina glavni krivec baby blues," je dodala Kylie in opozorila, da so njeni boji po rojstvu sina trajali precej dlje, "zato sem bila tako čustvena zaradi stvari, zaradi katerih verjetno ne bi bila tako čustvena."

 Toda kljub svojim vzponom in padcem je Kylie ponosna na to, kako daleč je prišla. "Svoji mlajši različici moram ponuditi milost," je povedala za revijo. 

Več fotografij Kylie Jenner si oglejte v spodnji galeriji:

NOVICE

'Človeštvo plačuje strašno ceno zaradi ...

ŠPORT

Luka z novo noro potezo navdušil vse in neizmerno ...

POP IN

Anna Kendrick: Več let si nisem priznala, da sem ...

TV ODDAJE

Zakaj je Maja Keuc skoraj odpovedala nastop na ...

VIZITA.SI

Ogrevanje ponoči vas lahko stane zdravja

OKUSNO.JE

Enostavni recepti za nedeljsko kosilo, ...

ZADOVOLJNA.SI

10 let mlajši partner naj bi jo že predstavil ...

MOSKISVET.COM

Tako jo ima rad, ona pa mu je zarila nož v srce

BIBALEZE.SI

Otroka je imela pri 20-ih, zdaj razkrila, kako je ...

CEKIN.SI

4 načini, kako Kate Middleton učinkovito prihrani ...

DOMINVRT.SI

Ali se psi lahko prehladijo?

BIBALEZE.SI

Bi znali pomagati dojenčku, ki se duši?