Kritike slavni pevki: 'Rodila si, nisi umrla'

Bibaleze /

NOVICE

1
29.01.2024, 9:49

Odkar je pred dnevi Lana Jurčević s svojimi sledilci delila fotografijo lokvanja, ki namiguje na to, kako sta s partnerjem Filipom Kratofilom poimenovala hčerko, sporočila podpore, a tudi tista neprimerna, na družbenih omrežjih ne pojenjajo. Tako je eno gospo zmotilo, da pevka ni zapisala imena, ki so ga dali punčki.

Kritike slavni pevki: 'Rodila si, nisi umrla'

Hrvaška pevka Lana Jurčević je objavila sliko določene vrste vodne lilije in pojasnila, da je njena hči dobila ime po njej. "Za to ime še nikoli nismo slišali, celotna zgodba pa je še toliko bolj posebna. Najina punčka ima isto ime kot ta čudovita in čarobna rožica, ki raste nad vodo na jezerih ... Pravzaprav sva to izvedela šele kasneje, ko sva se odločila, da se bo tako imenovala in toliko podobnosti je s to rožico. Tudi simbolika, ki je povezana z vsem, skozi kar sva šli midve, je neverjetna," je razkrila Lana.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

"Kakšna skrivnost, res ne razumem, kako ji je torej ime?" je vprašala ena izmed sledilk, na kar je Lana odgovorila: "Ko bova pripravljeni. Vidite, da greva korak za korakom. Za naju je že ta majhen korak velik," je dejala. Sledilka je nadaljevala s kritiko in dejala:  "Vse je v redu, vendar se mi zdi skrivanje imena otroka malo neumno, ampak dobro. Rodila si, nisi umrla. Rodila si zdravega otroka, hvala bogu je šlo vse dobro, morala bi biti vesela in ponosna. Ne pa da skrivaš ime otroka."

Pevka tega ni več komentirala, ugotovila je, da je pametneje imeti svoj mir in se ne spuščati v prepire. Lanini oboževalci so pevki stopili v bran. Ena izmed oboževalk pa je na forumu zapisala: "Med vožnjo na tramvaju sem slišala, da naj bi bilo Lanini deklici ime Mayla Lily Kratofil" Pevka je namignila, da bi lahko oboževalka imela prav, a ni povsem potrdila ugibanj. 

Če je v resnici izbrala ime Mayla, to pomeni moč med bojevanjem, želenega otroka, upanje in ljubezen. Vse to je lahko povezano z Lanino zelo tvegano nosečnostjo in vsem, kar je prestala. Ime Lily pa pomeni čistost in nedolžnost.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: story.hr

NOVICE

Cena globalnega kaosa: inflacija, pomanjkanje in ...

ŠPORT

Iz tabora Atletica: 'Za nami je zelo težka tekma ...

POP IN

Igor Mikič o samskem stanu: Ferrarija ne vozi ...

TV ODDAJE

Igor Mikič o samskem stanu: Ferrarija ne vozi ...

VIZITA.SI

Nobena mera alkohola ni koristna za naše zdravje

OKUSNO.JE

Ideje za nedeljska kosila, pripravljena v manj ...

ZADOVOLJNA.SI

Po 17 letih zakona sta se odločila za premor

MOSKISVET.COM

Igralka skočila med rjuhe z bivšim možem ...

BIBALEZE.SI

Rodila je na prijateljičinem kavču, ta pa ji je ...

CEKIN.SI

Srbski minister državljanom dejal, da so lahko ...

DOMINVRT.SI

Meteorolog 24ur o tem, kakšna jesen je pred nami

ZADOVOLJNA.SI

To je naravna alternativa retinolu