Slavna igralka po težki bitki z rakom drugič postala mama

S.B. /

NOVICE

0
24.09.2024, 11:39

Igralka Olivia Munn in komik John Mulaney sta se razveselila rojstva drugorojenke, ki jima jo je rodila nadomestna mati.

Slavna igralka po težki bitki z rakom drugič postala mama

Po dvojni mastektomiji je ena najlepših žensk v Hollywoodu morala na histerektomijo, njen glavni cilj pa je od tistega trenutka dalje postalo to, da čimveč časa preživi z družino. Igralka Olivia Munn se je po dolgotrajni bitki z rakom, skupaj z možem Johnom Mulaneyjem odločila za drugega otroka, ki sta ga dobila s pomočjo nadomestne matere. 

"Imeti majhnega otroka doma je vse skupaj naredilo veliko bolj grozljivo. Zavedaš se, da je raku vseeno, kdo si," je takrat igralka opisala v svoji težki osebni zgodbi, ki je krasila naslovnico People. "Imela sem popolno histerektomijo. Odstranili so mi maternico, jajcevod in jajčnike," je povedala igralka. "Imeti popolno histerektomijo je bila velika odločitev, vendar je bila zame najboljša odločitev, ker moram biti tam za svojo družino."

Olivia Munn in John Mulaney
Olivia Munn in John Mulaney / FOTO: Olivia Munn

 Zdaj se je tričlanski družini pridružila deklica po imenu Mei, ki jo je zvezdniškemu paru rodila nadomestna mati. "Mei June Mulaney je na svet prišla 14. septembra 2024, v letu zmaja. Prežemalo me je toliko različnih čustev, ker nisem sama nosila svoje hčerke. Ko sem spoznala nadomestno mamo, sva se pogovarjali kot mama z mamo. Pokazala mi je toliko dostojanstva in razumevanja, da sem vedela, da sem našla resničnega angela. Besede ne morejo opisati moje hvaležnosti, da je najinega otoka varovala devet mesecev in nama uresničila sanje," je zvezdnica zapisala na svojem Instagram profilu.

"Zelo ponosna sem na mojo majceno slivo, mojega zmajčka, da je prepotovala to pot in je sedaj z nami. Moje srce je razneslo. Mei v kitajščini pomeni sliva," je še zaključila igralka.

NOVICE

V Libanonu več kot 500 mrtvih in reke beguncev, ...

ŠPORT

Marc Marquez v primeru Bastianini - Martin stopil ...

POP IN

Elle King spregovorila o svojih družinskih ...

TV ODDAJE

Marcel je obžaloval svoje besede, toda opravičilo ...

VIZITA.SI

10 najboljših živil za krepitev imunosti

OKUSNO.JE

Kako nadgraditi kupljeno testo za pico? ...

ZADOVOLJNA.SI

Ko sta se spoznala, je živel v garaži, danes je ...

MOSKISVET.COM

Tega se znani Slovenec boji kot hudič križa

BIBALEZE.SI

Slavna igralka po težki bitki z rakom drugič ...

CEKIN.SI

Ste na policah že videli te izdelke? Gre za delo ...

DOMINVRT.SI

Pri čiščenju teh jesenskih listov velja izjemna ...

CEKIN.SI

Ali veste, koliko 'stane' vaše povpraševanje v ...