Žena slavnega pevca rodila sredi turneje, kar na avtobusu

S.B. /

NOVICE

0
16.10.2024, 1:00

Slavni country pevec Brantley Gilbert je prekinil svoj koncert v Mississippiju, potem ko je njegova žena Amber Cochran Gilbert začela rojevati in kar na avtobusu pozdravila njunega sinčka.

Žena slavnega pevca rodila sredi turneje, kar na avtobusu

Novorojeni sin Abrama Brantleyja Gilberta se mu je dobesedno pridružil sredi turneje. Pevec je povedal, da je njegova žena Amber Cochran Gilbert pozdravila njunega tretjega otroka med njegovim koncertom v Tupelu v Mississippiju. "Kmalu po začetku Brantleyjevega nastopa se je ta umaknil v zakulisje," so zapisali v videoposnetku, ko so Brantleyja videli hiteti z odra.

Videoposnetek se je nato nadaljeval s trenutkom, ko je Brantley na svojem turističnem avtobusu stal nad svojo ženo in držal njunega fantka, medtem ko se je pogovarjal z mamo po telefonu. Videoposnetek je vključeval tudi prizore Brantleyja in njegove žene, ki sta tudi starša 6-letnega Barretta in 5-letnega Braylen, ki držita svojega otroka kmalu po njegovem prihodu.

Medtem ko je še vedno govoril po telefonu s svojo mamo, je Brantley pogledal svojo ženo in rekel: "Ona je presneta divjakinja." Brantley se je nato vrnil na oder in oznanil množici: "Imamo dojenčka!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Poleg videoposnetka je country zvezdnik delil več podrobnosti o presenetljivem prihodu svojega otroka, pri čemer je zapisal: "Torej sinoči se je odvijala morda najbolj nora noč v mojem življenju. Gledati tako neverjetno žensko, ki dela tako neverjetno stvar, je nekaj, česar ne bom nikoli pozabil."  

Dodal je: "Hvala naši cestni družini, ker se je zbrala okoli nas, Brittany Thornton, ker nam je pomagala spraviti tega malega tipa na svet, Tupelu, Mississippiju, ker nam je izkazal noro ljubezen in podporo in predvsem ... Amber Gilbert, ker mi je to vse dovolila – ljubim te – in mi natanko pokazala, kako neverjetno močna je lahko ženska. Ljubim te."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Notranji strokovni nadzor v ZD Slovenska Bistrica ...

ŠPORT

'Pričakujemo napet obračun in našo končno zmago'

POP IN

Nušin klic na pomoč: Nisem hotela umreti

TV ODDAJE

Nušin klic na pomoč: Nisem hotela umreti

VIZITA.SI

5 živil, ki lahko naravno znižujejo holesterol

OKUSNO.JE

Odlične enolončnice, pripravljene v manj kot eni ...

ZADOVOLJNA.SI

20-letnica zavrgla svojo kariero, zdaj služi na ...

MOSKISVET.COM

Se je spomnite? Tako je vroča zvezdnica videti ...

BIBALEZE.SI

Nihče ni vedel, da je imela ta Slovenka tako ...

CEKIN.SI

Tako boste izbrali za vas najboljšo pogodbo

DOMINVRT.SI

Zimska zelenjadnica, ki jo morate imeti na svojem ...

CEKIN.SI

Financiral jo je premožni partner, po razhodu pa ...