Saša Lendero iskreno o svoji hčerki Arii

S.B. /

NOVICE

0
06.04.2023, 9:03

Priljubljena slovenska pevka, Saška Lendero, ki je znana tudi po svojem pozitivnem pristopu in veselju do glasbe, je tokrat spregovorila o svoji hčerki Arii.

Saša Lendero iskreno o svoji hčerki Arii

Saška Lendero, nasmejana in srčna slovenska pevka, je v POPkastu z novinarko Tayo Damjan spregovorila o težkem obdobju, v katerem se je znašla zaradi ločitve od dolgoletnega partnerja in očeta njene hčerke Mihe Hercoga. Med pogovorom pa je nekaj več zaupala tudi o odnosu s svojo najstnico Ario, za katero pravi da ni tipična najstnica. 

Saša Lendero med pogovorom v Popkastu
Saša Lendero med pogovorom v Popkastu / FOTO: Luka Kotnik

 "Ni tipična najstnica. Ona je strašno ljubeča in zelo, zelo izraža ljubezen, tudi v teh najstniških letih. Zelo se rada pogovarja, zelo se rada stiska, predvsem pa je zelo empatična in zelo začuti situacije in jih zna tudi ubesediti," je o hčerki povedala Saška in dodala: "Vsake toliko časa me res tako iskreno preseneti. Jaz načeloma v življenju zelo malo jokam. Tudi takrat, ko mi je res hudo. Ampak če me pa kdo spravi v solze, je pa to Aria, ko mi reče kaj takega, kar ne bi nikoli pričakovala od osebe, ki je stara 13 let in pol, da bi tako nekako dobila vpogled v nekem pravem trenutku v neko čustveno stanje, to me pa v resnici spravi do solz."

Poleg ogromno crkljanja in izražanja ljubezni pa imata Saška in Aria prav poseben ritual, na katerega ni ravno ponosna. Povedala je, da se je dolgo celo zgražala nad tem. "Jeva pred televizijo in gledava eno nadaljevanje ene najine serije," je priznala pevka. "Ko to gledava, tudi malo pokomentirava, nato pa veva, da morava vsaka svojim obveznostim naproti in je naslednja najina pavza nekje čez dve uri in to je postal nek najin poseben ritual."

Saša Lendero z Ario, ko je bila še majhna deklica.
Saša Lendero z Ario, ko je bila še majhna deklica. / FOTO: osebni arhiv

Saška je še dodala, da ima zaradi predstavitve nove pesmi izjemno malo časa, a da se že veseli, da se bodo stvari nekoliko umirile in bosta s hčerko lahko veliko več skupaj. Ob tem je razkrila še, da Aria zelo rada poje in da tudi skupaj velikokrat zapojeta. "Zelo lepo poje in zelo dobro ima kontrolo in še nekaj, česar jaz sploh nimam – ona skoraj vsakega pevca ali pevko v njegovem oz. njenem stilu popolnoma posname, predvsem pa je zelo ritmična. Česar pa od mene ni mogla dobiti, je dobila po Mihovi strani. Igra na bobne, izjemno dobro pleše, a tega ni dobila po nobenemu od naju, to je dejstvo."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Pred Ario je ena večjih odločitev, in sicer izbira srednje šole. "Zanesljivo ne bo šla na kakšno matematično smer, to je sedaj že jasno, jeziki ji super ležijo, pojma pa še nima, kaj bi," je na to temo povedala Saška in dodala, da je bila sama preveč pridna kot otrok in da tega nikakor ne pričakuje od hčerke. "Ne bi ji rada dala tega občutka, da ima kakršna koli pričakovanja z moje strani v zvezi s tem, kakšno pot si bo v življenju izbrala. Poskušala jo bom podpreti pri vsaki stvari, razen če res ne bo kakšna totalno bizarna ideja, nad katero se res ne bom mogla srčno navdušiti, sicer pa ja," je še zaključila ponosna mama.  

NOVICE

Kako široko bodo zasebniki odprli vrata ...

ŠPORT

Cesar: S selektorjem sem imel korekten odnos, ...

POP IN

Nekdanje dekle Liama Payna: Večkrat je napovedal ...

TV ODDAJE

Ste vedeli, da je v Talentih nastopil tudi Dejan ...

VIZITA.SI

Se lahko zastrupimo s cimetom?

OKUSNO.JE

Hopel popel: bogata krompirjeva jed iz ene ponve

ZADOVOLJNA.SI

Po grdi ločitvi naj bi si našla skoraj 10 let ...

MOSKISVET.COM

82-letnik, ob katerem si še Rossi in Marquez ...

BIBALEZE.SI

Slovenska pevka ne razume staršev, ki počnejo to

CEKIN.SI

Če boste zamudili rok, do izplačila zagotovljene ...

DOMINVRT.SI

Slavni Walt Disney je zares živel v pravljici - ...

ZADOVOLJNA.SI

Top 3 aplikacije, ki vam lahko močno olajšajo ...