Tako so materinski dan praznovale znane mamice

NOVICE

0
13.05.2024, 13:33

Pri nas materinski dan praznujemo 25. marca, ponekod pa 12. maja. Tako je tudi na Hrvaškem in čez lužo, kjer so številne slavne mamice zaznamovale svoj praznik s čustvenimi zapisi in fotografijami. Med njimi tudi Anamaria Goltes, Severina in Helena Livaković.

Tako so materinski dan praznovale znane mamice

Eden izmed najlepših praznikov je prav gotovo materinski dan. A po svetu ga praznujemo ob različnih datumih. Medtem, ko ga pri nas zaznamujemo 25. marca, ga na Hrvaškem pa tudi čez lužo praznujejo 12. maja. Med slavnimi mamicami, ki so se na ta dan poklonile svojim materam in otrokom, pa so tudi partnerica našega košarkaškega asa Luke Dončića novopečena mamica Anamaria Goltes, hrvaška glasbena diva Severina in žena hrvaškega vratarja Dominika Livakovića, Helena

Anamaria Goltes je objavila simpatično fotografijo s hčerkico Gabrielo, obrazek svoje prvorojenke pa je seveda prekrit z emotikonom. Deklica pa kot na večini fotografij tudi tokrat nosi dres Dallasa, kluba, za katerega igra njen očka, medtem ko pokrita z odejo počiva v naročju svoje mame. Luka in Anamaria si namreč želita ohraniti zasebno življenje zase, zato obraza hčerkice ne želita razkrivati javnosti. Še pred tem pa je delila fotografijo slastnega darila za materinski dan, sadne torte, na kateri je bil iz ananasa izrezljan napis MOM oz. po slovensko mama. 

Anamaria Goltes je prvi materinski dan v vlogi mame zaznamovala s fotografijo.
Anamaria Goltes je prvi materinski dan v vlogi mame zaznamovala s fotografijo. / FOTO: Instagram - Anamaria Goltes

Tudi Zagrebčanka Helena Livaković, žena hrvaškega vratarja Dominika Livakovića, je praznovala materinski dan. Čeprav redkokdaj pokaže družinske trenutke in je svojo nosečnost dalj časa skrivala pred očmi javnosti, je zdaj pokazala fotografije brez primere. Helena je prvič objavila svoj nosečniški trebuh. 

Pozirala je v beli obleki s svojim psom Oscarjem, sledilci pa so lahko opazili, da je fotografija nastala v visoki nosečnosti. Malo je reči, da je s fotografijo navdušila svoje oboževalce. Prav tako pa je Helena pokazala fotografijo praznovanja materinskega dneva z baloni in sinčkom Joakimom v naročju. Zdi se, da lepa Zagrebčanka vsak trenutek posveti svojemu dragemu prvorojencu.

Helena Livaković s sinčkom Joakimom.
Helena Livaković s sinčkom Joakimom. / FOTO: Instagram - Helena Livaković

Med slavljenkami je bila tudi hrvaška pevka Severina, ki je delila ganljiv posnetek s čustveno glasbeno podlago, ki slavi njeno mamo. V ozadju pa smo lahko opazili utrinke z njeno mamo Ano in sinom Aleksandrom na drugi strani. "V maminem objemu mine vsaka bolečina," je zapisala pevka in voščila vsem mamicam čudovit materinski dan. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

EU poziva k prekinitvi ognja na Bližnjem vzhodu

ŠPORT

Tabor Leipziga o Juventusu: So zelo zrela in ...

POP IN

Princ William in David Beckham podpisala nov ...

TV ODDAJE

Tima doma čaka dekle: Situacija z Nušo je šla že ...

VIZITA.SI

Zakaj se refluks kisline rad pojavlja ponoči?

OKUSNO.JE

Bi radi skuhali najboljšo bučno juho? Imamo ...

ZADOVOLJNA.SI

V družini, polni tragedij, tokrat prevladuje sreča

MOSKISVET.COM

To lahko reši vaš odnos

BIBALEZE.SI

Hčerka pokojnega pevca naznanila rojstvo prvega ...

CEKIN.SI

Izključite jih! To so največji porabniki ...

DOMINVRT.SI

Trendi iz 80. let, ki so ponovno obnoreli svet

BIBALEZE.SI

To je ključnega pomena za dvig imunske odpornosti