Starševska pravila Eltona Johna, za katera bodo otroci hvaležni

S.B. /

NOVICE

0
22.10.2024, 3:15

Slavni glasbenik in njegov mož pri vzgoji sinov vztrajata na načelih, ki bodo fantoma pomagala odrasti v odgovorna in delavna človeka.

Starševska pravila Eltona Johna, za katera bodo otroci hvaležni

Legendarni glasbenik in petkratni dobitnik grammyja Elton John že leta živi mirno družinsko življenje z možem Davidom Furnishem, s katerim skupaj vzgajata dva otroka.

Par je skupaj že več kot tri desetletja, sinova Zachary, ki je star 13 let, in dve leti mlajši Elijah pa sta bila paru rojena s pomočjo nadomestne matere. Kot je nekoč pojasnil Elton, je imeti otroke najpomembnejša stvar v njunem življenju.

"Ni besed, s katerimi bi razložil, kako rad imam ta dva otroka. Čudovita sta!" je leta 2016 v oddaji Ellen DeGeneres dejal glasbenik in pripomnil, da bi mislil, da mu je nekdo nekaj dal v pijačo, če bi mu 10 let prej povedali, da bo srečno poročen moški z dvema otrokoma.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Večkrat pa je govoril tudi o svojih sinovih, ki ju skuša vzgajati, kot da nista otroka zvezdnika, kar ni vedno lahko. Ima pa ključna pravila, ki se jih lahko držijo tudi vse druge mamice in očetje – uči ju odgovornosti in obveznosti, pa tudi spoštovanja težko prigaranega denarja in sledenja tistemu, kar si v življenju želita.

Opravljati morata gospodinjska opravila

"Izhajam iz delavske družine in rojen sem na občinskem posestvu. Vse, kar imam, sem si zaslužil s trdim delom in tako bodo morali tudi moji otroci," je nekoč dejal glasbenik. Nato je dodal, da morata njegova sinova opravljati vsa gospodinjska opravila: nositi smeti, pomivati posodo, pomagati v kuhinji, pospravljati sobe in delati na vrtu. In vsakič, ko to počneta, dobita zvezdico.

"Razumeta, da morata delati te stvari in v njih hkrati uživati," je še poudaril glasbenik.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Sinova ne bosta podedovala očetovega bogastva

Premoženje Eltona Johna je ocenjeno na 650 milijonov dolarjev, a njegovi otroci od tega ne bodo imeli veliko koristi, saj namerava pomagati številnim dobrodelnim organizacijam. Ob neki priložnosti je pojasnil, da bo sinovoma v oporoki zapustil le minimalen znesek.

"Očitno bi rad svojima fantoma pustil solidno finančno situacijo. Nočem pa, da bi bila razvajena, ko odrasteta. Otrokom je grozno podariti srebrno žlico. To bi jima uničilo življenje," je nekoč povedal za Mirror

"Poslušajte, ta fanta živita neverjetna življenja, nista kot normalni otroci, ne bom se pretvarjal, da sta. Vendar jima moram nenehno dajati privid normalnosti, spoštovanja do denarja in dela," je poudaril Elton John. Ali kot zna slikovito reči njegov mož: "Če otroci hočejo Picassa, si ga morajo sami zaslužiti."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 Vir: glossy.espreso.co.rs

NOVICE

Ameriški volilni sistem: daleč od vizije ...

ŠPORT

Sahin se je ob povratku v Madrid spominjal dela z ...

POP IN

Hollywoodski zvezdnici po navdihu Pamele Anderson ...

TV ODDAJE

Tamari pogovor s hčerko dal neverjeten zagon

VIZITA.SI

''Življenje sem vedno dojemala kot veliko darilo''

OKUSNO.JE

Poceni kosilo, ki navduši z enostavno pripravo

ZADOVOLJNA.SI

Igor Mikič razkril, kaj si v resnici misli o ...

MOSKISVET.COM

Kate Middleton za nasmehom skriva veliko ...

BIBALEZE.SI

Starševska pravila Eltona Johna, za katera bodo ...

CEKIN.SI

Idilična soseska, kjer najem stanovanja stane 88 ...

DOMINVRT.SI

Tako so okna čistile naše babice

OKUSNO.JE

Takšnih sendvičev zagotovo še niste jedli