Tako je danes videti najmlajši sin kralja popa

Ni.Š. /

NOVICE

0
11.10.2024, 14:56

Najmlajši sin kralja popa se le redko pojavlja v javnosti. Ko ga je njegov oče prvič pokazal javnosti, ko je bil star komaj 9 mesecev, je sprožil škandal, saj so mu očitali, da je ogrožal njegovo varnost.

Tako je danes videti najmlajši sin kralja popa

Po letih skrivanja pred mediji so fotografi vendarle v objektiv ujeli najmlajšega sina pokojnega pevca Michaela Jacksona. 22-letni Bigi Blanket Jackson živi v Kaliforniji, fotografi pa so ga ujeli, ko je zapuščal restavracijo. Bil je ležerno oblečen v svetlomodri majici s kratkimi rokavi, kratkih hlačah in obut v superge. Njegovo pravo ime je sicer Prince Michael Jackson II., sam pa si je vmes spremenil ime, in sicer se je nadel ime Blanket, nato pa se preimenoval v Bigi. 

Javnosti ga je pokojni pevec pokazal, ko je bil star devet mesecev. Dvignil ga je in pokazal z balkona hotela v Berlinu, pred katerim se je gnetla množica radovednežev. Takrat je Jackson sprožil velik škandal,  saj so mu mnogi očitali, da je ogrožal življenje svojega sina, ko ga je na balkonu pridržal visoko v zraku in ga nevarno nagnil čez ograjo ter pokazal množici.

Michael ga je nato vsa leta skrival pred fotografi tako, da mu je prekrival obraz z različnimi krpami, ko sta bila skupaj v javnosti.

Razkrita resnica o Jacksonovih otrocih
Preberi še:

Razkrita resnica o Jacksonovih otrocih

Po očetovi smrti se je Bigi popolnoma umaknil iz javnosti. Konec leta 2021 je naredil izjemo in za oddajo Good Morning Britain spregovoril o klimatskih spremembah. Takrat je v svoj dom celo povabil novinarje in jim pokazal nekaj predmetov, ki so pripadali pokojnemu očetu.

Ko je postal polnoleten, si je v Kaliforniji kupil vilo v vrednosti 2,6 milijonov dolarjev (slabih 2,4 milijona evrov).

Bigija je kralj popa dobil s pomočjo nadomestne matere, drugega sina Princea in hčerko Paris pa je imel s svojo drugo ženo, medicinsko sestro Debbie Rowe.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Michael je vse tri otroke vzgajal sam s pomočjo osebja na posestvu Neverland, še pred smrtjo pa je poskrbel, da bodo vsi v primeru njegove smrti preskrbljeni do konca svojih življenj. Bogastvo je razdelil enakomerno med vse tri, izplačilo pa je uredil v več delih, pri čemer bodo zadnji del premoženja dobili nakazan, ko dopolnijo 40 let.

NOVICE

Zadnji žebelj v krsti: 'Slovenija, nisi več ...

ŠPORT

'Borec, ki postane prvak, si mora pas zaslužiti'

POP IN

Najmlajša hči Micka Jaggerja prvič postala mama

TV ODDAJE

Kako se bo odločila gospodarica in kdo bo moral v ...

VIZITA.SI

Izjemno nalezljiva okužba dihalnih poti

OKUSNO.JE

Hitro pecivo brez tehtnice in kompliciranja

ZADOVOLJNA.SI

Doživel je srčni infarkt, ona pa mu je rešila ...

MOSKISVET.COM

Top ideja za nepozaben izlet po Dolomitih

BIBALEZE.SI

Tako je danes videti najmlajši sin kralja popa

CEKIN.SI

10 trendov generacije Z na delovnem mestu

DOMINVRT.SI

To dodajte vodi, ko boste naslednjič čistili ...

CEKIN.SI

V tem primeru nemudoma prekinite klic in ...