Tako sta danes videti otroka princa Harryja in Meghan Markle

S.B. /

NOVICE

0
09.10.2024, 9:05

Odkar sta zapustila Združeno kraljestvo in svoje kraljeve dolžnosti, sta princ Harry in Meghan Markle s svojima otrokoma živela razmeroma zasebno in mirno življenje v Kaliforniji.

Tako sta danes videti otroka princa Harryja in Meghan Markle

Novo družinsko gnezdo sta si Meghan Markle in princ Harry zgradila na veličastnem posestvu v Montecitu, ki je prava oaza miru in jima zagotavlja zasebnost ter zaščito pred radovednimi pogledi.Čeprav mlajši sin kralja Charlesa le redko javno govori o svojih dedičih, sinu Archieju in hčerki Lilibet, ju je med nedavnim bivanjem v Londonu ponosno omenil in razkril nekaj doslej neznanih podrobnosti o njima.

Princ Harry se je po dolgem času vrnil v domovino z dobrim razlogom. 30. septembra se je udeležil podelitve humanitarnih nagrad 'WellChild'. Številni so opazili, da ob tej priložnosti ni bilo ob njegovem boku boljše polovice, niti otrok. A Harry je priložnost izkoristil tudi za to, da je spregovoril o odraščanju svojih otrok in starševski vlogi.

Med bivanjem vojvode sussekškega na humanitarnem dogodku naj bi ta ves čas govoril o svoji družini, ki je ostala v Ameriki. "Od trenutka, ko je prišel v sprejemno sobo, je imel nalezljivo energijo in ni prav nič okleval, saj je pred dogodkom živahno kramljal o lastnih otrocih," je poudarila odgovorna urednica revije Hello, Sophie Vokes Dudgeon.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kot sta Meghan in Harry v znamenitem intervjuju z Oprah odkrito priznala, so bili lasje in polt njunih otrok predmet neokusne razprave na britanskem dvoru, princ pa je 4 leta kasneje skozi šaljivo zgodbo razkril, čigavi geni so prevladali."Archie in Lily sta blagoslovljena z gostimi lasmi svoje mame," je dejala Dudgenova o besedah princa in dodala, da "ga ne bi presenetilo, če bi mala Lily lahko kmalu sedela na svojih laseh."

To, kar sta njegov oče in brat spremenila v neprijeten pogovor, je Harry sproščeno omenil in poudaril gene, ki jih je sam podedoval od pokojne matere princese Diane in njene družine.

"Gen Spencerjevih je zelo, zelo močan. Pravzaprav sem res, iskreno na začetku razmerja z Megan mislil, da če bo to šlo daleč in bova imela otroke, ni možnosti, da bo naš 'gen za rdeče lase' nasprotoval genom moje žene - a sem se motil," je dejal. 

Vojvoda in vojvodinja sussekška svoja otroka skrbno skrivata pred javnostjo in le redko objavljata njune fotografije, po tistih, ki smo jih imeli priložnost videti do zdaj, pa se zdi, da je Harryjev gen v obeh primerih res zmagal, piše Glossy.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: story.hr

NOVICE

Obsežna evakuacija na Floridi: 'Pošast je na poti'

ŠPORT

'Letos je vsak ponedeljek prijetno vstopiti v ...

POP IN

Justin Timberlake zaradi neznane poškodbe ...

TV ODDAJE

Izdani Marcel: Daj vzemi mi nož iz hrbta, prosim

VIZITA.SI

Zakaj pride do išiasa?

OKUSNO.JE

Božanska jabolčna sladica, ki preprosto navduši

ZADOVOLJNA.SI

Zvezdnica je imela sina doma še dva meseca po ...

MOSKISVET.COM

S tem lahko na enostaven način veliko privarčujete

BIBALEZE.SI

Tako sta danes videti otroka princa Harryja in ...

CEKIN.SI

Melania Trump razkrila, zakaj jim je UDBA ...

DOMINVRT.SI

Solata, ki je najboljša v hladnejšem delu leta

MOSKISVET.COM

Umrla je slavna vplivnica, stara je bila samo 25 ...