Igralka razkrila, da imata s hčerko enake tetovaže

S.B. /

TRAČI

0
23.09.2024, 10:46

"Za naju ima globok pomen, za vsako posebej in v skupnem pomenu," je dejala Angelina Jolie o tetovaži, ki si jo delita s hčerko Vivienne.

Igralka razkrila, da imata s hčerko enake tetovaže

Angelini Jolie črnilo ni tuje, zvezdnica ima namreč kar nekaj tetovaž, ki si jih je nabirala že od mladosti, a njena najnovejša tetovaža ima izredno lep in poseben pomen. Z oskarjem nagrajena igralka je v nedavnem intervjuju za CR Fashion Book povedala, da sta si skupaj s 16-letno hčerko Vivienne med delom na broadwayskem muzikalu "The Outsiders" omislili enaki tetovaži.

Joliejeva, ki je koproducirala predstavo, je razkrila, da je na tetovaži napisano "Stay Gold" (ostani zlata), kar ima globok pomen tako zanjo kot za njeno hčer. "S svojo hčerko Viv sem dobila tetovažo 'Stay Gold' v času najinega skupnega časa na delu z 'The Outsiders'," je rekla igralka. 

Angelina Jolie na podelitvi nagrad tony s hčerko Vivienne
Angelina Jolie na podelitvi nagrad tony s hčerko Vivienne / FOTO: Profimedia

Besedna zveza se nanaša na eno od izvirnih pesmi, predstavljenih v glasbeni priredbi klasičnega romana iz leta 1967 avtorja S.E. Hinton. Joliejeva je nadaljevala: "Toliko nama pomeni ločeno in skupaj," in poudarila, kako tetovaža obeležuje njuno skupno izkušnjo pri projektu.

Zvezdnica, ki je tatu prvič predstavila aprila, pogosto sodeluje s hčerko Vivienne, ki je igrala ključno vlogo pri pomoči med produkcijo predstave. Joliejeva je bila odprta glede hčerine ustvarjalne vpletenosti in poudarila, kako je njuna tesna vez vzcvetela skozi projekte, kot je "The Outsiders".

Spomnimo, Angelina Jolie ima šest otrok – Maddoxa, 22, Paxa, 19, Zaharo, 18, Shiloh, 17 ter dvojčka Vivienne in Knoxa, 16 – z Bradom Pittom. Ločitev nekdanjega para, ki še vedno dviguje veliko prahu, je bila zelo odmevna. Vse odkar sta se ločila leta 2016, pa nekdanji par še naprej prevladuje na naslovnicah tabloidov, saj se še vedno ukvarjata s skrbništvom nad mladoletnimi otroki in finančnimi poravnavami.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Bo slovensko vino izginilo s polic? 'Letos bo ...

ŠPORT

Slovenski šahisti po devetem mestu na šahovski ...

POP IN

Balladero nov videospot posnel kar v udobju ...

TV ODDAJE

V gozdu bo počilo, Marcela bodo izdali živci

VIZITA.SI

Ne boste verjeli, kaj delajo farmacevti

OKUSNO.JE

Super ideje, kako porabiti govedino iz juhe

ZADOVOLJNA.SI

To je športnik, s katerim znana Slovenka ...

MOSKISVET.COM

Toliko stane menjava LED-luči

BIBALEZE.SI

Salma Hayek praznovala hčerkin "zadnji rojstni ...

CEKIN.SI

Le za sprotne stroške porabila neverjetnih 1200 ...

DOMINVRT.SI

Trik za čiščenje sedežne, ki je obnorel družbena ...

VIZITA.SI

Moški, to so prednosti uriniranja sede!