To supermanekenko je mama pri 14 letih poslala na operacijo nosu

Ž. H. /

TRAČI

0
11.10.2024, 1:00

Bella Hadid, 28-letna slavna manekenka, ki je bila pred nekaj leti razglašena za najlepšo žensko na svetu, danes praznuje svoj rojstni dan. Njeno življenje ni bilo posuto z rožicami.

To supermanekenko je mama pri 14 letih poslala na operacijo nosu

V najstniških letih, preden je začela manekensko kariero, njeni mami Yolandi Hadid ni bil všeč njen nos. V želji, da bi njena hči postala priznana manekenka, jo je pri rosnih 14 letih poslala na operacijo nosu. Bella je pozneje izjavila, da ji je bilo žal, da je šla skozi to izkušnjo.

Ta še ni bila nič v primerjavi s hudimi mukami, ki so se zanjo začele pri 16 letih. Zbolela je namreč za boreliozo, zaradi katere se je leta borila z glavoboli, mišičnimi krči in bolečinami v sklepih, poleg tega pa sta jo motila hrup in svetloba. To je bil tudi razlog, da se je pred dvema letoma umaknila iz javnosti.

Šla je skozi težke čase.
Šla je skozi težke čase. / FOTO: Profimedia

Nihče je ni videl, ona pa se je v tem času sama borila z omenjeno boleznijo, zaradi katere je v nekem trenutku izgubila tudi zobe. Občasno se je oglasila preko družbenih omrežij, a se do nedavnega ni ukvarjala z manekenstvom, niti se pojavljala na javnih dogodkih. 

Prvič se je javno pojavila pred nekaj meseci, vse pogostejše fotografije zvezdnice pa kažejo, da ji gre zdaj veliko bolje.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Spomnimo se, da je svoje zdravstveno stanje razkrila s serijo fotografij, ki so prikazovale podrobnosti njenega boja z boleznijo, ki jo omejuje že od leta 2012. Zaradi slednje je pred nekaj meseci izgubila tudi en zob, saj se je okužba razširila na njeno čeljust. Obolenje, ki ga prenašajo okuženi klopi, napada zobe, čeljust, možgane, hrbtenico, kosti in celoten živčni sistem, je takrat poudarila.

"Vsaka manjša travma, bodisi fizična bodisi psihična, lahko poslabša bolezen. Moja čeljust je vneta, kadar koli sem pod stresom ali preveč delam. Nekatere dni je v redu, nekateri dnevi pa so težki. Zdaj me čeljust neznosno boli. Jutri bom odstranila ta zob," je pred nekaj meseci omenila v svoji zgodbi na Instagramu. Fotografije so razkrile njeno izčrpavajočo in naporno bitko ter utrujenost, ki se skrivata za bliščem in ogromnim uspehom, zaradi česar je postala najbolj iskana supermanekenka na svetu.

To je najlepša deklica na svetu
Preberi še:

To je najlepša deklica na svetu

Huda bolezen ji je skoraj vzela življenje

Nekatere fotografije razkrivajo, kako ima roko priključeno na infuzijo, kako se spopada z različnimi pregledi in kako ji medicinske sestre odvzemajo kri. Prav tako je s sledilci pogumno delila tudi tiste trenutke, na katerih je vidno izčrpana in onemogla, popolnoma brez ličil in v domači opravi.

Enoletnica je model za lase!
Preberi še:

Enoletnica je model za lase!

"Moje stanje se je sčasoma poslabšalo, ko sem trdo delala in skušala narediti ponosno sebe, svojo družino in ljudi, ki me podpirajo. To je vzelo davek na način, ki ga ne morem opisati. Biti tako žalosten in bolan, a hkrati imeti toliko blagoslovov in privilegijev okoli sebe, je verjetno najbolj zmedena stvar, kar sem jih kdaj doživela," je med drugim zapisala.

Preveč se je gnala.
Preveč se je gnala. / FOTO: Profimedia

Mučni simptomi

Izjavila je še, da njeni simptomi vključujejo nepravilno delovanje srca, težave z dihanjem, nespečnost, glavobole, utrujenost, tesnobo, občutljivost na svetlobo in hrup, disfunkcijo ščitnice, kandido, otrplost, oteženo hojo, zmedenost, meglo v možganih in bolečine v sklepih. Po njenih besedah so ti simptomi postali agresivnejši, ko je vstopila v 20. leta. Zaradi vsega tega se je umaknila iz javnosti in se posvetila bolj zdravemu načinu življenja. Prenehala je piti alkohol in kot kaže, ji je bolezen končno uspelo obvladati.

Slavna zvezdnica: 'Vpričo staršev sem kadila in pila že pri 13 letih'
Preberi še:

Slavna zvezdnica: 'Vpričo staršev sem kadila in pila že pri 13 letih'

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Vlada v Bruselj pošilja proračunske načrte do ...

ŠPORT

Norveška na čelu z izjemnim Haalandom nadigrala ...

POP IN

Noseča žena Petra Graša pred porodom še v studio

TV ODDAJE

Igor Mikič: Prava moč se vidi v areni, ne pa na ...

VIZITA.SI

Izjemno nalezljiva okužba dihalnih poti

OKUSNO.JE

Ideje za vikend kosila iz različnih delov sveta

ZADOVOLJNA.SI

Se je še spomnite? Tako je videti danes

MOSKISVET.COM

Je to najbolj čuden slavni par na svetu?

BIBALEZE.SI

To supermanekenko je mama pri 14 letih poslala na ...

CEKIN.SI

Anketa: Ste tudi vi pod stresom zaradi službe?

DOMINVRT.SI

To dodajte vodi, ko boste naslednjič čistili ...

CEKIN.SI

V tem primeru nemudoma prekinite klic in ...