Najlepša igralka je bila mama iz pekla, sin se ji zdaj maščuje

S.B. /

TRAČI

0
30.09.2024, 9:23

'Bolj bi bila srečna, če bi rodila psa, kot otroka,' je po rojstvu sina dejala Brigitte Bardot. Nekoč ena najlepših igralk je bila mama iz pekla, sin pa se ji zdaj maščuje.

Najlepša igralka je bila mama iz pekla, sin se ji zdaj maščuje

Legendarna hollywoodska igralka Brigitte Bardot velja za eno najlepših žensk vseh časov, danes pa je stara častitljivih 90 let. Poleg svoje lepote je pozornost javnosti vedno pritegnila s svojimi kontroverznimi dejanji in izjavami. Življenje te lepe svetlolaske je obkroženo s spletkami, škandali, burnimi zvezami in alkoholom, pa tudi toksičnimi odnosi, najbolj nepozabno pa je tisto, ki ga je imela s sinom.

Brigitte Bardot
Brigitte Bardot / FOTO: Profimedia

Francoska igralka je rodila le enega otroka, sina Nicolasa Jacquesa Charrierja, s katerim je že od rojstva dalje ravnala kot zlobna mačeha. Ko je bila stara le 17 let, se je želela poročiti s francoskim scenaristom Rogerjem Vadimom. Starši so ji to prepovedali, zato se je iz obupa poskušala ubiti. Ker ji to ni uspelo, so starši popustili in ji dovolili, da se je poročila. Njun zakon je trajal le pet let, razšla pa sta se, ker sta drug drugega varala. Dve leti po ločitvi od Vadima se je Bardotova poročila z igralcem Jacquesom Charrierjem. Vztrajal je pri razširitvi družine in Brigitte je zanosila.

Kot je sama ob neki priložnosti izjavila, svojega sina Nicolasa nikoli ni ljubila in z njim ni imela skoraj nobenega odnosa, izpostavila pa je tudi, da je nosečnost najhujša stvar, ki se ji je lahko zgodila v življenju. Nosečnost je enačila s hudo boleznijo in menila, da je teh 9 mesecev njenega življenja najslabše zapravljen čas.

Osem mesecev po porodu, na svoj 26. rojstni dan, si je ponovno poskušala vzeti življenje. Razlog je bil slab zakon, ki se je končal z ločitvijo. Zaradi vsega dogajanja je sodišče odredilo, da Nicolas odrašča z očetom.

Briggite Bardot je letos slavila 90 let.
Briggite Bardot je letos slavila 90 let. / FOTO: Profimedia

Šušljalo se je, da je Brigitte takoj, ko je izvedela, da je noseča, iskala zdravnika, ki bi opravil splav. Bila je zgrožena nad idejo o porodu, a splav je bil takrat v Franciji nezakonit, zato je vseeno rodila. Proti koncu nosečnosti ni zapuščala hiše, saj ni želela, da bi jo kdo videl z velikim trebuhom, zato se je počutila kot v zaporu. Poleg tega jo je pestila slabost, zaradi vseh travm, ki jih je doživela, pa je bil njen odnos z edinim sinom že od začetka njegovega življenja katastrofalen.

"Bil je kot tumor, ki me je žrl od znotraj. Bolj bi bila srečna, če bi rodila psa, ne pa dojenčka," je nekoč razvpita igralka izjavila in priznala tudi, da sina nikoli ni dojila. Svojo ljubezen do otroka je izkazovala le med uradnimi fotografiranji, takoj ko so novinarji odšli, pa ga je prepustila moževim rokam in z njim ni želela imeti opravka.

Filmska ikona Brigitte Bardot je dopolnila 90 let.
Filmska ikona Brigitte Bardot je dopolnila 90 let. / FOTO: AP

Njen odnos z malim Nicolasom se ni izboljšal niti, ko je odraščal. Ko je bil deček star 12 let, je želel nekaj časa živeti pri materi, vendar ga ni želela sprejeti v svojo hišo. Po tem Nicolas svoje matere ni videl več kot 5 let, kasneje, ko je deček odrasel v moškega, pa se je Brigitte odločila, da bi se vseeno rada zbližala s sinom. Vendar je bilo prepozno.

Nicolas je že bil študent ekonomije v Parizu in ko se je poročil s hčerko diplomata, na poroko ni povabil svoje mame. Nikoli ji ni odpustil vseh žalitev in bolečine, ki mu jo je povzročila in je še danes noče spustiti v svoje življenje. Ko je Nicolas dobil hčerke, Brigitte ni dovolil, da bi jih srečala, v začetku devetdesetih pa sta zaradi igralkinega neplačevanja preživnine pristala celo na sodišču, na koncu pa mu je morala plačati 250.000 frankov."Ona obožuje svoje krznene plašče, jaz pa obožujem svojo družino," je Nicolas nekoč povedal medijem o svoji mami.

Zdaj naj bi Brigitte zelo trpela zaradi slabega odnosa s svojim edincem. Mimogrede, Bardotova se je po ločitvi od Nicolasovega očeta še tretjič poročila z nemškim milijonarjem in plejbojem Guntherjem Sachsom, a tudi ta sreča je bila kratkega daha. Gunter je leta 2011 naredil samomor in dogodek je slavno igralko popolnoma zlomil. Na koncu je srečo našla s politikom Bernardom D'Ormalejem in čeprav nikoli ni postala ljubeča in požrtvovalna mati, je skrbela vsaj za živali.

Ustanovila je društvo za zaščito živali, potem ko je zastavila ves svoj nakit in denar usmerila v fundacijo."Moškim sem dala mladost in lepoto, živalim pa bom dala znanje in modrost," je sklenila igralka. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: story.hr

NOVICE

Izrael nad stanovanje islamistične skupine v ...

ŠPORT

Lanskoletni prvak o Pogačarju: To je šele ...

POP IN

Oče Fride in Edvarda po zlatem gumbu: Že ...

TV ODDAJE

Oče Fride in Edvarda po zlatem gumbu: že ...

VIZITA.SI

Tudi vi dajete svojemu otroku to?

OKUSNO.JE

Fantastične jesenske jedi iz ene posode

ZADOVOLJNA.SI

Slovo junaka filma Zvezda je rojena

MOSKISVET.COM

Tako je danes videti ena najlepših žensk na svetu

BIBALEZE.SI

Najlepša igralka je bila mama iz pekla, sin se ji ...

CEKIN.SI

V spomin si vtisnite to razpredelnico!

DOMINVRT.SI

Kdaj je najprimernejši čas v letu, da nehamo s ...

VIZITA.SI

10 vitaminov in mineralov, ki lahko pomagajo pri ...