Zato so njeni otroci mislili, da je "najzlobnejša oseba"

S.B. /

TRAČI

0
24.09.2024, 8:40

Priljubljena igralka Emily Blunt je priznala, da sta hčerki, ki si ju deli s partnerjem Johnom Krasinskim, Hazel in Violet mislili, da je mama svoj lik v filmu 'Hudič nosi Prado' odigrala nekoliko preveč prepričljivo.

Zato so njeni otroci mislili, da je "najzlobnejša oseba"

Britanska igralka Emily Olivia Laura Blunt si skupaj z igralcem in možem Johnom Krasinskim deli dve hčerki, desetletno Hazel in sedemletno Violet. V intervjuju za Page Six je zvezdnica priznala, da sta hčerki zaradi njene vloge v filmu Hudičevka v Pradi, mislili, da je njuna mama najbolj zlobna oseba, kar sta jih kdaj srečali. 

In čeprav je bil njen lik morda neverjetno krut do lika, ki ga je upodobila Anne Hathaway, je imela igralka na snemanje filma le lepe spomine. "Pravkar smo se zabavali ob tem," je nadaljevala Emily. "Neverjetno je, kakšen vtis je film pustil na občinstvu. Vsak teden mi ga kdo citira," je še dejala. Ta filmska uspešnica pa ima v njenem srcu posebno mesto iz še enega razloga. "V času, ko sem bila mlada, je bil to moj prvi veliki film," je pojasnila. "Spomnim se, da me je poklical moj agent in mi ponudil vlogo. Mislila sem si: 'Je to dobro?' Takrat nisem vedela, kaj je dobro."

Emily Blunt in John Krasinski – Critics Choice Awards 2024
Emily Blunt in John Krasinski – Critics Choice Awards 2024 / FOTO: Profimedia

 

41-letnica je bila nad svojim hollywoodskim uspehom še toliko bolj presenečena glede na vse, kar je premagala kot otrok in razkrila, da se je med odraščanjem borila z jecljanjem. "Nikoli si nisem mislila, da bom v službi, kjer bom morala toliko komunicirati," je rekla. "Mislim, da je res ironično, da sem končala v službi, ki je tako javna in polna javnega nastopanja," je še dejala in dodala: "Hvaležna sem, ker obožujem to, kar počnem."

Igralka pa je delila tudi nekaj spodbude za vse otroke, ki jecljajo in rekla: "Če o tem govorite odkrito, če tega ne držite nekje v senci, če o tem obveščate ljudi, se bodo podučili."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

NOVICE

'Okno priložnosti za renesanso jedrske energije ...

ŠPORT

Marc Marquez v primeru Bastianini - Martin stopil ...

POP IN

Olivia Munn in John Mulaney dobila drugega otroka

TV ODDAJE

Marcel je obžaloval svoje besede, toda opravičilo ...

VIZITA.SI

10 najboljših živil za krepitev imunosti

OKUSNO.JE

Ideja za slastno družinsko kosilo

ZADOVOLJNA.SI

Ko sta se spoznala, je živel v garaži, danes je ...

MOSKISVET.COM

Kensingtonska palača laže, Kate Middleton ni dobro

BIBALEZE.SI

Zato so njeni otroci mislili, da je "najzlobnejša ...

CEKIN.SI

Na ta način je uspelo že 75 podjetnikom

DOMINVRT.SI

To storite s sodo bikarbono, ki ji je potekel rok ...

CEKIN.SI

Kako povečati možnosti za dobitek na loteriji? ...