Igralka v tožbo za skrbništvo nad sinom

S.B. /

TRAČI

0
21.08.2024, 8:41

Filmska zvezdnica Halle Berry zahteva izključno skrbništvo nad sinom Maceom in pravi, da nekdanji partner in oče otroka Olivier Martinez zavrača sostarševstvo in je osredotočen na vse drugo kot otroka.

Igralka v tožbo za skrbništvo nad sinom

Ameriška igralka Halle Berry zahteva izključno skrbništvo nad svojim sinom Maceom, saj trdi, da njegov oče Olivier Martinez ne sodeluje pri sostarševstvu in se osredotoča na vse drugo, le na dobrobit lastnega sina ne. 

Le nekaj tednov po tem, ko je 58-letna igralka za The Union potrdila, da je njen nekdanji zakonec in oče njenega sina Oliver Martinez prenehal obiskovati skupne terapije, kjer sta se kot sostarša trudila najti skupen jezik pri vzgoji sina, in po tem, ko je vir za revijo PEOPLE razkril, da sostarševstvo za nekdanji par ni bilo enostavno, je Berryjeva vložila tožbo za izključno pravno skrbništvo nad njunim 10-letnim sinom. V skladu s pravnimi dokumenti, ki so jih pridobili pri PEOPLE, Berryjeva zahteva popolno skrbništvo in pristojnost za odločanje o vseh odločitvah: o izobraževalnih, zdravstvenih in terapevtskih potrebah sina.

Halle Berry in Oliver Martinez
Halle Berry in Oliver Martinez / FOTO: Reuters

Dokumenti, vloženi na višjem sodišču Kalifornije v okrožju Los Angeles, so prispeli leto dni po zaključku ločitve, skoraj osem let po dejanski ločitvi para leta 2015. Takrat sta se dogovorila, da si bosta delila skupno pravno skrbništvo nad sinom, pri čemer je Berryjeva Martinezu plačevala 8.000 dolarjev mesečne preživnine za otroka in dodatnih 4,3 % vseh prihodkov, ki jih prejme nad 2.000.000 dolarjev.

V najnovejši vlogi za tožbo Berryjeva trdi, da se je z nekdanjim zakoncem in očetom otroka trudila obravnavati "izobraževalne izzive" svojega sina in dodatne vedenjske pomisleke, ko se je "borila za mentorstvo, oceno izobrazbe in iskanje okolja, ki bi bilo primerno za Maceove potrebe".

PREBERI ŠE: Po dolgih osmih letih je zvezdnica zaključila bitko za skrbništvo

V vlogi je navedeno tudi to, da je bil Martinez opozicijski, neomajen in leta ni privolil v njene odločitve. Igralka hkrati navaja, da je Oliver dajal prednost nogometnim dejavnostim pred sinovim izobraževalnim in psihološkim blagostanjem, zato naj bi se otrokovi vedenjski izzivi še dodatno poslabšali in naj bi še bolj zaostajal v šoli. 

Martinezov odvetnik je za PEOPLE povedal, da se bo v prihodnjih tednih odzval na te obtožbe. 

Po sodni bitki s Halle Berry igralec postal neprepoznaven
Preberi še:

Po sodni bitki s Halle Berry igralec postal neprepoznaven

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

NOVICE

Potrdili gradbeno dovoljenje: gradnja onkologije ...

ŠPORT

Prvi trening dobil Morbidelli, na drugem ...

POP IN

Al Pacino je svoji partnerki ob 30. rojstnem ...

TV ODDAJE

Nuša Šebjanič o potezi Igorja Mikiča: Počutila ...

VIZITA.SI

Ne boste verjeli, kaj vam lahko pomaga

OKUSNO.JE

S temi nasveti bo pražen krompir še boljši

ZADOVOLJNA.SI

Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo

MOSKISVET.COM

Po sodni bitki s Halle Berry igralec postal ...

BIBALEZE.SI

Je mogoče, da sta Meghan in Harry to storila ...

CEKIN.SI

CareerTok: zakaj mladi iščejo karierne nasvete na ...

DOMINVRT.SI

Alufolijo lahko v kopalnici uporabite tudi tako

BIBALEZE.SI

To bo otrokom pomagalo graditi samozavest