Je mogoče, da sta Meghan in Harry to storila otrokom Williama in Kate?

TRAČI

0
27.09.2024, 9:21

Nikoli ni bilo uradno potrjeno, da so princ William, Kate Middleton ter njuni otroci spoznali princeso Lilibet Diano.

Je mogoče, da sta Meghan in Harry to storila otrokom Williama in Kate?

Princ Harry se je z družino leta 2020 preselil iz Velike Britanije, 4. julija 2021 pa sta z ženo Meghan Markle dobila drugega otroka, hčerko Lilibet Diano, ki se je rodila v ZDA, natančneje v Santa Barbari v Kaliforniji.Zaradi tega se mnogi sprašujejo, ali je imela njuna hčerka sploh priložnost spoznati svojo sestrično in bratrance, princeso Charlotte ter princa Georgea in Louisa, pa tudi njuna starša, princa Williama in Kate Middleton.

Držina princa Harryja in Meghan Markle
Držina princa Harryja in Meghan Markle / FOTO: Profimedia

Lilibet je bila s starši in bratom v Veliki Britaniji med praznovanjem kraljičinega platinastega jubileja leta 2022, takrat pa je v Frogmore Cottageu praznovala tudi svoj prvi rojstni dan, a Kate in Williama zaradi kraljevih dolžnosti v Cardiffu ni bilo na rojstnodnevni zabavi.

"Nikoli ni bilo uradno potrjeno, da so princ William, kate Middleton ter njuni otroci srečali princeso Lilibet. Morda sta nekaj časa preživela skupaj stran od oči javnosti med njenim prvim obiskom v Združenem kraljestvu julija 2022 za kraljičin platinasti jubilej, vendar princ Harry o tem ni govoril. V svojih spominih je razkril le, da sta takrat videla njegovo babico," je pojasnil kraljevi dopisnik revije Hello! in dodal: "Lillybetina prva rojstnodnevna zabava, ki je bila v nekdanjem domu Harryja in Meghan, je prav tako sovpadla s tem, ko so bili William, Kate in George po kraljevi dolžnosti v Cardiffu." 

Med obiskom v Cornwallu z Jill Biden, nekaj dni po prihodu Lilibet, je valižansko princeso ameriški novinar vprašal o njeni novi nečakinji. Kate je nato rekla: "Želim ji vse najboljše. Komaj čakam, da jo spoznam. Nisva se še srečali. Upam, da bo to kmalu." 

Na Lilibetin veliki dan sta Harry in Megan organizirala ležeren, intimen piknik na dvorišču, javnost pa je dobila vpogled v praznovanje v dokumentarni seriji 'Harry in Meghan', ki je prikazala Archieja, kako Lilibet pomaga upihniti svečko na veliki rožnati rojstnodnevni torti, piše Glossy. Mnogi se ob tem sprašujejo, če sta Meghan in Harry resnično iz želje po maščevanju družini preprečila, da bi otroci princa Williama spoznali njuno hčerko. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: story.hr

NOVICE

Potrdili gradbeno dovoljenje: gradnja onkologije ...

ŠPORT

Prvi trening dobil Morbidelli, na drugem ...

POP IN

Al Pacino je svoji partnerki ob 30. rojstnem ...

TV ODDAJE

Nuša Šebjanič o potezi Igorja Mikiča: Počutila ...

VIZITA.SI

Ne boste verjeli, kaj vam lahko pomaga

OKUSNO.JE

S temi nasveti bo pražen krompir še boljši

ZADOVOLJNA.SI

Zdi se, da veselje po ločitvi ni dolgo trajalo

MOSKISVET.COM

Po sodni bitki s Halle Berry igralec postal ...

BIBALEZE.SI

Je mogoče, da sta Meghan in Harry to storila ...

CEKIN.SI

CareerTok: zakaj mladi iščejo karierne nasvete na ...

DOMINVRT.SI

Alufolijo lahko v kopalnici uporabite tudi tako

BIBALEZE.SI

To bo otrokom pomagalo graditi samozavest