'Mislila sem, da otroka ne bom mogla ljubiti bolj kot svojo mačko'

S.B. /

TRAČI

0
18.09.2024, 4:30

Oskarjevka Jennifer Lawrence je odkrito spregovorila o materinstvu in odvečnih strahovih, ki so jo obdajali med nosečnostjo. Priznala je tudi, da je pred rojstvom sina imela dva spontana splava.

'Mislila sem, da otroka ne bom mogla ljubiti bolj kot svojo mačko'

Ameriška igralka Jennifer Lawrence je v enem izmed preteklih intervjujev za Vogue razrila, da je prvič zanosila pri rosnih dvajsetih in da se je takrat naročila na splav, a je še preden je prišla do ambulante, spontano splavila. Med snemanjem serije Don't look up je zvezdnica znova zanosila in tudi takrat doživela spontani splav. Nato pa je imela v tretje nosečnost brez posebnosti in težav ter rodila zdravega fantka, ki mu je nadela ime Cy

Jennifer Lawence s sinom.
Jennifer Lawence s sinom. / FOTO: Profimedia

"Materinstvo je za vsako žensko drugačna izkušnja," je dejala igralka in nadaljevala: "Imam veliko prijateljic, ki jim je bilo težko po porodu, opozorile so me na nekatere stvari, zato sem se pripravila na nežnost do sebe in svojih občutkov ... Spomnim se, da sem se pred porodom sprehajala z eno meni dragih prijateljic in z njo delila strah. Vsi mi zagotavljajo, da bom svojega otroka ljubila bolj kot svojo mačko? Zdaj ne mislim tako. Mogoče ga bom imela rada vsaj tako kot svojo mačko?"

Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence / FOTO: AP

A kot priznava Jennifer, se je v sina Cyja zaljubila takoj, ko ga je zagledala, v materinstvu pa uživa vsak dan. "Jutro po porodu sem se počutila, kot da se je vse moje življenje začelo znova. To je kot prvi dan mojega življenja. Samo gledala sem ga. Bila sem tako zaljubljena. Zaljubila sem se v vse dojenčke, ki sem jih videla. Novorojenčki so tako posebni: rožnati, otečeni, preveč krhki, da bi preživeli sami. Ko slišim otroški jok, pomislim: kako dragoceno, kako lepo," je svoje občutke o materinski vlogi opisala Jennifer Lawrence.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Tujci prevzemajo živilske velikane: 'To je ...

ŠPORT

Boj najvrednejših Slovencev: Oblakov Atletico ...

POP IN

Harvey Weinstein ob novi obtožbi trdi, da je ...

TV ODDAJE

Nik Triler mora v areno, gozdarji se pripravljajo ...

VIZITA.SI

Ste tudi vi nenadoma zboleli?

OKUSNO.JE

Kako pravilno skuhamo ajdovo kašo?

ZADOVOLJNA.SI

Ben Affleck se ni mogel upreti bivši partnerki

MOSKISVET.COM

Bila je prava lepotica, nato pa je zapadla v ...

BIBALEZE.SI

Ta najstnik si je do sedmega leta delil posteljo ...

CEKIN.SI

Švedsko zagonsko podjetje z vertikalno kmetijo, ...

DOMINVRT.SI

Stvar, ki jo jeseni pogosto pozabimo očistiti

VIZITA.SI

Načini, kako lahko pomagamo imunskemu sistemu