Nihče ni vedel, da je imela ta Slovenka tako težko otroštvo

E.R. /

RESNIČNE ZGODBE

0
15.10.2024, 21:00

Nuša Šebjanič ima danes samo 18 let, a ima za seboj že neverjetno težko življenjsko preizkušnjo.

Nihče ni vedel, da je imela ta Slovenka tako težko otroštvo

Nuša Šebjanič je komaj polnoletna Slovenka, ki jo lahko spremljate na POP TV v letošnji 11. sezoni resničnostnega šova Kmetija. Medtem ko jo večina Slovencev pozna po tem, da se je v šovu zaljubila v fanta, ki ima doma dekle, pa nihče ni vedel, da je imela mlada Slovenka tako težko otroštvo.

O tem je spregovorila v zadnji epizodi šova. "Moje otroštvo je bilo do desetega leta, do ločitve super, fantastično," je pričela pripovedovati, nato pa so ji oči orosile solze: "Živela sem pri mamici, ki mi ni namenjala niti kančka pozornosti. V sebi sem imela ogromno praznino. Luknja je bila v meni. Bila sem prazna, čisto brez vsega." 

Mlado Slovenko je to pripeljalo do tega, da je pojedla veliko količino tablet. "Klicala sem pozornost, ker iskreno povedano nisem želela storiti samomora, nisem želela umreti. Želela sem samo, da bi se stvari izboljšale," je priznala, cela Slovenija pa je pretresena, kako se je na to odzvala njena mama. To izveste v videoposnetku spodaj:

Na srečo pa je Nušin oče ukrepal pravočasno in ji rešil življenje, od tistega trenutka naprej pa sta postala neločljiva. Nuši je prav zaradi tega v šovu izjemno težko, saj še nikoli ni bila tako dolgo časa ločena od njega. 

Treba se je zavedati, da so vse težave rešljive in nanje lahko vplivamo. Ljudje so v resnici pripravljeni pomagati in v resnici nihče nikoli ni čisto sam. Poiščite pomoč, če pri sebi, pri bližnjemu, prijatelju, znancu ali sosedu, skratka pri komer koli, opazite stisko, depresijo ali strahove. Vsi smo včasih prestrašeni in se počutimo nemočne. In vsi smo vredni, vredni preživeti in živeti.

Obrnite se na osebnega zdravnika, psihologa, psihiatra (psihiatrične bolnišnice), lahko tudi na številko 112. Pogovorite se s svojci, prijatelji ali pokličite telefon za pomoč v stiski. Viri pomoči in kontaktni podatki so zbrani v knjižici Kam in kako po pomoč v duševni stiski, otrokom in mladostnikom pa sta za pomoč na voljo tudi spletni svetovalnici "To sem jaz" in projekt "A (se) štekaš?!?". Več številk, na katere se lahko obrnete po pomoč, pa najdete na koncu članka. 

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 20.00! Zamujene epizode pa si lahko kadarkoli ogledate na VOYO.

Pomoč v stiski

NOVICE

Zobozdravniki: Znesek, ki ga ZZZS plača za belo ...

ŠPORT

Bomba v Londonu, Thomas Tuchel je novi trener ...

POP IN

Adriana Lima napovedala svojo vrnitev: znova na ...

TV ODDAJE

Drama pred glasovanjem, prva dvobojevalca sta ...

VIZITA.SI

Slovenka je s svojo osupljivo preobrazbo navdih ...

OKUSNO.JE

Super recepti, s katerimi boste kruh spremenili v ...

ZADOVOLJNA.SI

To je kraljica, ki ni vedela, da se je zaljubila ...

MOSKISVET.COM

Umrl eden najbolj priljubljenih glasbenikov, star ...

BIBALEZE.SI

Znana Slovenka je prvič postala mamica

CEKIN.SI

Tako lahko zmanjšate svoje možnosti za pridobitev ...

DOMINVRT.SI

To je kruta realnost slovenskih zavetišč

ZADOVOLJNA.SI

Model škornjev, ki je to jesen nepogrešljiv