Salma Hayek praznovala hčerkin "zadnji rojstni dan doma"

S.B. /

TRAČI

0
23.09.2024, 11:13

Igralka si svojo 17-letno hčerko Valentino deli s podjetnikom Françoisem-Henrijem Pinaultom.

Salma Hayek praznovala hčerkin "zadnji rojstni dan doma"

Salma Hayek je postala izjemno čustvena ob praznovanju 17. rojstnega dne svoje hčerke Valentine, ki si jo deli z možem Françoisem-Henrijem Pinaultom. Da bi proslavila ta pomemben mejnik, je igralka v soboto na svojem Instagramu delila serijo fotografij in videoposnetkov, sestavljenih iz nekaterih starih in novejših spominov.

Na enem izmed posnetkov je mogoče videti mlajšo Valentino, ki sedi očetu v naročju, medtem ko jo on poljublja na lice. Druga novejša fotografija prikazuje Valentino, kako stoji pred rojstnodnevnimi baloni. V naslovu objave je Hayekova napisala čustveni poklon svoji hčerki: "Moj otrok praznuje zadnji rojstni dan doma (za zdaj)," je zapisala in dodala: "Že imam ločitveno tesnobo, zaradi nje se ves dan smejim, nauči me toliko stvari, ohranja me motivirano, navdihuje na toliko načinov, zaradi tega želim plesati, peti in kuhati, zaradi tega je življenje tako razburljivo. Ljubim te takoooooooo zelo, moja Vale!"

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Poleg Valentine je Salma tudi mačeha Pinaultove hčerke Mathilde ter sinov Françoisa in Augustina. Leta 2022 sta Hayekova in Valentina skupaj pozirali na naslovnici Vogueove mehiške majske številke. Na vprašanje, ali jima je všeč sodelovanje, je Valentina odgovorila: "Ne vem (smeh), nisva počeli ravno veliko stvari skupaj, medtem ko sva se fotografirali ali preoblačili."

Oglasila se je tudi Salma, ki je dejala: "V tej hiši se veliko kregamo zaradi oblačil, ker ona vzame vse iz moje omare. Potem ne najdem ničesar." Takrat je Hayekova spregovorila tudi o svoji osebni poti, ko je pozneje v življenju postala mati."To sem storila, ker sem našla partnerja svojega življenja, ki je imel stabilno kariero, in to hčerko sem si že tako želela, da mi nič drugega ni bilo pomembno," je pojasnila. 

"Niti kariera niti karkoli, mislim, da mi je to zelo pomagalo. Čutila sem tudi, da sem v življenju naredila že marsikaj, tako da je bila zame to že druga faza, saj sem že naredila stvari, na katere sem bila zelo ponosna," je še zaključila zvezdnica.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: abcnews.go.com

NOVICE

Bo slovensko vino izginilo s polic? 'Letos bo ...

ŠPORT

Martin: Bastianini? Jaz si takšnega manevra ne bi ...

POP IN

V gozdu bo počilo, Marcela bodo izdali živci

TV ODDAJE

V gozdu bo počilo, Marcela bodo izdali živci

VIZITA.SI

Ne boste verjeli, kaj delajo farmacevti

OKUSNO.JE

Super ideje, kako porabiti govedino iz juhe

ZADOVOLJNA.SI

To je športnik, s katerim znana Slovenka ...

MOSKISVET.COM

Toliko stane menjava LED-luči

BIBALEZE.SI

Salma Hayek praznovala hčerkin "zadnji rojstni ...

CEKIN.SI

Le za sprotne stroške porabila neverjetnih 1200 ...

DOMINVRT.SI

Trik za čiščenje sedežne, ki je obnorel družbena ...

VIZITA.SI

Moški, to so prednosti uriniranja sede!