Uganete, kateri znani slovenec je to?

M. A. /

TRAČI

0
04.07.2024, 5:00

Slovenski pevec, televizijski voditelj in plesalec Sebastian je nedavno razveselil svoje oboževalce s čudovitimi fotografijami iz otroštva.

Uganete, kateri znani slovenec je to?

Sebastian je na svojih družbenih omrežjih delil osem prikupnih fotografij za osebne dokumente, ki kažejo njegovo preobrazbo iz fanta v moškega. Ob tem je zapisal: "Kaj sem našel. To so vse moje stare fotografije za osebne dokumente. Iz malega raste veliko ali kako že rečemo, a ne? No, hvala bogu so vse to stare fotografije. Ker kaj pri bogu sem razmišljal pri nekaterih."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

Odraščal pred očmi širše javnosti

Sebastian se je rodil v Mariboru in že zgodaj kazal talent za glasbo. Svojo glasbeno pot je začel že v zgodnjih najstniških letih, ko se je aktivno vključil v lokalno glasbeno sceno. Prvič je pred širšo javnostjo nastopil na izboru za Miss Slovenije 2000 s skladbo ''Hočem to nazaj'', ki je kmalu postala hit na radijskih in televizijskih postajah. V sodelovanju z Natko Geržina in Zvonetom Tomacem je izdal dva uspešna albuma "Hočem to nazaj!" in "Ti si ta!". Prvi je prejel dvojno platinasto ploščo, drugi pa zlato naklado. Brez dvoma lahko rečemo, da so bila njegova najstniška leta bolj pestra kot najstniška leta marsikaterega posameznika.

Kje je glasbenik danes?

Danes, 20 let pozneje, Sebastian ni le priznan pevec, temveč tudi učitelj plesa in uspešen podjetnik. Leta 2003 je ustanovil Plesno šolo Sebastian, ki je postala ena največjih in najbolj priznanih plesnih šol v Sloveniji. Ob 20. obletnici šole je lani predstavil svoj dokumentarni film, ki je prinesel vpogled v njegovo življenje in kariero, ter se zahvalil vsem, ki so ga podpirali na poti do uspeha. 

Leta 2003 je ustanovil Plesno šolo.
Leta 2003 je ustanovil Plesno šolo. / FOTO: Instagram profil sebastian.dance.sing

Poleg svoje vloge v zabavni industriji je Sebastian tudi predan humanitarec. Aktivno sodeluje pri lokalnih dobrodelnih projektih v Mariboru in širše, svoj čas in energijo posveča tudi izobraževanju mladih talentov v glasbi in plesu. Plesna šola Sebastian je postala ne le center učenja plesnih korakov, temveč tudi prostor, kjer se mladi lahko izrazijo in razvijejo svoj potencial v umetnosti.

Sebastianova pot od glasbene slave do voditelja, podjetnika, plesnega učitelja in humanitarca je zgodba o vztrajnosti, talentu ter strasti do umetnosti in pomoči drugim, ki še naprej navdihuje njegove oboževalce po vsej Sloveniji.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 

NOVICE

Umirjanje hitrosti in kazni: sekcijsko merjenje ...

ŠPORT

Konec olimpijskih sanj

POP IN

Brivec Edis bo neprekinjeno strigel 30 ur: ...

TV ODDAJE

Sladka Klarina zmaga, uresničila se ji je ...

VIZITA.SI

Imajo ljubitelji kave manjše tveganje za smrt?

OKUSNO.JE

5 hitrih in enostavnih receptov za kampiranje

ZADOVOLJNA.SI

Po bratovi smrti se je popolnoma zapustil

MOSKISVET.COM

Kate Middleton v vlogi navijačice? To morate ...

BIBALEZE.SI

Okusne jedi, ki jih naredite iz ostankov otroških ...

CEKIN.SI

Bodite previdni, če potujete na ta območja

DOMINVRT.SI

Veste, kaj simbolizirajo rožnate hortenzije?

CEKIN.SI

Mama plačuje staršem, da ji varujejo otroke