Zato slavna igralka svoji hčerki ne daje nasvetov o vzgoji?

Ž. H. /

TRAČI

0
30.09.2024, 10:15

Vsaka mama bo svojemu otroku dala nasvet, kadar ga potrebuje – včasih pa tudi, ko ga ne. Zato se je najbolje ravnati po načelu, da nekomu svetujemo takrat, ko to prosi. Tega se drži tudi igralka Demi Moore. "Onidve morata najti svojo pot," pravi o odnosu med svojo hčerko Rumer in vnukinjo Louetto.

Zato slavna igralka svoji hčerki ne daje nasvetov o vzgoji?

Ko postaneš mama, spoznaš, da nenadoma ne veš toliko stvari in občasno poiščeš kakšen nasvet, vendar pa po drugi strani ne maraš prejemati tistih nasvetov, ki jih nisi iskala. In ko se znajdeš v večini stvari, ki jih prej nisi vedela, pridobiš določeno mero samozavesti ter ugotoviš, da lahko tudi sama deliš kakšen nasvet. 

A zavedati se moraš, da je prav deliti nasvete le, ko si jih nekdo želi. Konec koncev nihče ne mara prejemati nasvetov, ki jih ni iskal. Tak odnos ima do svetovanja tudi igralska zvezdnica Demi Moore, ki svoji hčerki glede vzgoje male vnukinje ne pametuje, če si ta tega ne želi.

Demi Moore tri leta ni spregovorila s hčerko
Preberi še:

Demi Moore tri leta ni spregovorila s hčerko

"Če me kdo vpraša, bom z veseljem delila svoje izkušnje, moč in upanje," je povedala med gostovanjem v oddaji The Jennifer Hudson Show. V oddaji se je pojavila, da bi promovirala svoj novi film The Substance, ob tej priložnosti pa je razkrila, da zelo previdno daje nasvete svoji hčerki Rumer Willis, ki vzgaja njeno vnukinjo Louetto

"Veste, kaj sem se naučila? Ne dajete nasvetov, razen če vas nekdo po njih vpraša," je modro izpostavila. "Ona je čudovita mama in zelo sem ponosna nanjo, res je neverjetna. Če me prosi, bom z veseljem z njo delila svoje izkušnje, ampak če me ne, je bolje, da obdržim jezik za zobmi."

Svoji hčerki pri vzgoji pusti proste roke.
Svoji hčerki pri vzgoji pusti proste roke. / FOTO: Profimedia

Igralka je dejala, da se zaveda, da ima vsak starš svoj način vzgajanja otrok in da je lahko njena vzgoja popolnoma drugačna od tiste, ki jo prakticira njena hči Rumer, kar pa ne pomeni, da je njen način napačen. "Kot starš mislim, da morate svojim otrokom omogočiti dostojanstven proces njihovega starševstva," je razložila. "Včasih morajo najti svojo pot, tudi če imam jaz prav, kar se zgodi pogosto ... Kar pa ne pomeni, da se ona moti."

Nekoč so bile pridne in ljubke deklice, danes pa ...
Preberi še:

Nekoč so bile pridne in ljubke deklice, danes pa ...

Demi ima tri hčerke – 36-letno Rumer, 33-letno Scout in 30-letno Tallulah z bivšim možem Bruceom Willisom, povedala pa je, da verjame, da je dolžnost matere biti "menedžer," se nekoliko umakniti in pustiti svojim otrokom, da živijo svoja življenja. "Zdi se mi, da je moja naloga le ljubiti svoje otroke in jim dati možnost, da so to, kar so," je izjavila. "Reševanje naših otrok, čeprav je to naš instinkt, ni vedno najboljša stvar. Morate jim dati prostor."

Hčerkam pusti, da živijo po svoje.
Hčerkam pusti, da živijo po svoje. / FOTO: Profimedia

Svojo vnukinjo je opisala kot "čarobno" in "čisto veselje." "Najboljše je, da jo opazujem in ugotavljam, da imamo s svojim načinom življenja, pa tudi z načinom življenja moje hčerke in njenih sester, pravzaprav priložnost, da prekinemo določene generacijske vzorce. To že vidim pri njej," je pojasnila.

Hčerka Brucea Willisa delila zgodbo, ki vas ne bo pustila ravnodušne
Preberi še:

Hčerka Brucea Willisa delila zgodbo, ki vas ne bo pustila ravnodušne

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

NOVICE

Izrael nad stanovanje islamistične skupine v ...

ŠPORT

Lanskoletni prvak o Pogačarju: To je šele ...

POP IN

Slovita Monica Bellucci dopolnila 60 let

TV ODDAJE

Oče Fride in Edvarda po zlatem gumbu: že ...

VIZITA.SI

Tudi vi dajete svojemu otroku to?

OKUSNO.JE

Rahle palačinke, ki bodo šle za med

ZADOVOLJNA.SI

Bila je noseča, a spala z drugim

MOSKISVET.COM

Tako je danes videti ena najlepših žensk na svetu

BIBALEZE.SI

Najlepša igralka je bila mama iz pekla, sin se ji ...

CEKIN.SI

V spomin si vtisnite to razpredelnico!

DOMINVRT.SI

Kdaj je najprimernejši čas v letu, da nehamo s ...

VIZITA.SI

10 vitaminov in mineralov, ki lahko pomagajo pri ...