
SESTAVINE
muškatna buča
krompir
sol ali jušna kocka
žlica pšeničnega zdroba
topljeni sir
PRIPRAVA
1. Muškatno bučo in krompir olupite in narežite na kocke. Uporabite približno 3/4 buče, 1/4 krompirja, oziroma po želji.
2. V vrelo vodo dajte bučo in krompir, blago solite ali dodajto košček jušne kocke, nato pa kuhajte toliko časa, da se zelenjava skuha do mehkega.
3. Na koncu dodajte še žlico pšeničnega zdroba za zgostitev in po želji še en topljeni sirček.
4. Ko je kuhano odstavimo in s paličnim mešalnikom zmešamo do gladkega, da dobimo gosto, gladko juho.
Se tudi ti rad/a vrtiš po kuhinji in svoji družini pripravljaš slastne jedi? Prva gosta hrana za dojenčka, pisani in zdravi obroki za malčka, mamljive jedi za vso družino, sladice, malice in vse tisto, kar gre v slast vašim brbončicam ... Potem nikar ne odlašajte in naložite svoj recept TUKAJ!
Komentarji (0)
Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.
PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV