Grašo želi drugega otroka poimenovati po tej osebi

S.B. /

TRAČI

0
17.09.2024, 3:15

Že leta pred rojstvom hčerke Albe, ki jo je dobil v zakonu s Hano Huljić, je priljubljeni hrvaški pevec Petar Grašo skupaj s takratno dolgoletno partnerico Danijelo omenil, da bi želel svojo hčerko nekoč poimenovati tako. Pred leti pa je omenil tudi, kako bi si želel poimenovati sina, zato mnogi ugibajo če bo ravno to ime podelil svojemu drugorojencu, ki ga z ženo Hano pričakujeta konec leta.

Grašo želi drugega otroka poimenovati po tej osebi

Petar Grašo in Hana Huljić pričakujeta že drugega skupnega otroka, ki naj bi se rodil konec leta, spol pa je že znan. Potem ko sta se julija 2022 razveselila deklice, zdaj pričakujeta še fantka, piše Story.hr.Pred rojstvom njune hčerke so mediji omenjali, da bi Petar želel, da bi bilo deklici ime Alba. Tako sta se namreč odločala še s prejšnjo partnerico Danijelo, s katero je bil Petar v zvezi več kot 25 let. Ko je potem skupaj z ženo Hano dobil punčko, jo je res poimenoval Alba. 

Petar Grašo in Hana Huljić
Petar Grašo in Hana Huljić / FOTO: Profimedia

Hana je nedavno poudarila, da sta si že izbrala ime za sina, a s tem podatkom ni želela v javnost. Zato so se mnogi spomnili, da se je pred leti omenjalo, kako si želi Grašo poimenovati sina. Gre za ime Toni, ki je ime pevčevega pokojnega dedka. Ali se bo malček res tako imenoval, pa bomo lahko kmalu videli. 

Ime Toni je izpeljanka iz imena Anton, iz katerega so nastala imena Antonio, Tonči (Hanin oče in dedek), Ante, Anto, Toni, Tonček, Tonka, Tončica, Tonkica, Antica. 13. junij je v katoliškem koledarju označen kot dan svetega Antona, pomen imena pa izhaja iz rimskega plemena 'Antonius', kar je rimsko družinsko ime izvirnega izvora iz grške besede "anteo, antao", kar pomeni "pripravljen na boj, tekmovanje".

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

 Vir: roditelji.story.hr

NOVICE

Izrael napovedal začetek nove faze v vojni

ŠPORT

City ni našel pravega odgovora na dobro ...

POP IN

Zakaj so Jennifer Aniston skoraj zavrnili vstop ...

TV ODDAJE

Nik Triler mora v areno, gozdarji se pripravljajo ...

VIZITA.SI

Ste tudi vi nenadoma zboleli?

OKUSNO.JE

Kako pravilno skuhamo ajdovo kašo?

ZADOVOLJNA.SI

Vložila vlogo za ločitev, po mesecu dni ponovno ...

MOSKISVET.COM

Bila je prava lepotica, nato pa je zapadla v ...

BIBALEZE.SI

Ta najstnik si je do sedmega leta delil posteljo ...

CEKIN.SI

Je islandska lava lahko trajnostni gradbeni ...

DOMINVRT.SI

Stvar, ki jo jeseni pogosto pozabimo očistiti

VIZITA.SI

Načini, kako lahko pomagamo imunskemu sistemu