Slavna pevka razkrila, zakaj ne more imeti otrok

S.B. /

NOVICE

1
10.09.2024, 14:01

"Tega do sedaj še nisem povedala. A na žalost nikoli ne bom mogla imeti svojih otrok," je v nedavni izjavi razkrila pevka in ameriška ljubljenka, Selena Gomez. Razlog za to naj bi bila bolezen.

Slavna pevka razkrila, zakaj ne more imeti otrok

32-letna pevka in igralka Selena Gomez je spregovorila o svojih zdravstvenih težavah v naslovnem intervjuju za Vanity Fair in razkrila, da je ugotovitev, da ne bo mogla imeti varne nosečnosti nekaj, kar je morala preboleti.

"Tega nisem nikoli povedala, a na žalost ne morem nositi svojih otrok," je povedala v intervjuju in dodala: "Imam veliko zdravstvenih težav, ki bi ogrozile moje in otrokovo življenje. To je bilo nekaj, za čimer sem morala precej časa žalovati." Gomezova je že prej odkrito govorila o svoji diagnozi lupusa, neozdravljivi avtoimunski bolezni, pri kateri telesni imunski sistem postane hiperaktiven in napade normalno tkivo. Simptome bolezni je mogoče obvladati z zdravili. 

Selena Gomez je odkrito spregovorila o težavah z neplodnostjo.
Selena Gomez je odkrito spregovorila o težavah z neplodnostjo. / FOTO: Profimedia

Leta 2017 je pevka razkrila, da je imela presaditev ledvice, povezano z lupusom. Odprta pa je bila tudi glede življenja z bipolarno motnjo, kar razkriva v svojem dokumentarcu My Mind and Me. Leta 2022 je za revijo Rolling Stone že nakazala, da morda ne bo mogla imeti varne nosečnosti zaradi zdravil, ki jih jemlje za zdravljenje bipolarne motnje.

V intervjuju za Vanity Fair pa je Gomezova dodala, da upa, da bo vseeno nekoč imela otroke in hkrati dejala, da razmišlja o nadomestnem materinstvu ali posvojitvi. "Ni nujno, da bo tako, kot sem si zamislila. Mislila sem, da se bo zgodilo tako, kot se zgodi vsem," je dejala."S tem sem v veliko boljšem položaju. Blagoslov se mi zdi, da obstajajo čudoviti ljudje, ki so pripravljeni pomagati z nadomestnim materinstvom ali posvojitvijo, kar je zame velika možnost. Zelo sem hvaležna za druge možnosti za tiste, ki umirajo, da bi bile mame. Jaz sem ena izmed teh."

Dodala je še: "Navdušena sem nad tem, kako bo to potovanje videti, vendar bo zagotovo nekoliko drugače. Na koncu dneva pa mi je vseeno. To bo moje. To bo moj otrok."

Spomnimo, Selena je novico o neplodnosti razkrila le nekaj dni za tem, ko se je njen bivši partner Justin Bieber skupaj s soprogo Hailey Bieber razveselil svojega prvorojenca Jacka. Gomezova pa je trenutno v razmerju z glasbenim producentom Bennyjem Blancom.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Vir: bbc.com

NOVICE

Cene mesa višje za 81 odstotkov. Bo meso za ...

ŠPORT

Za uvod spektakel na San Siru: 'Lahko bi šlo za ...

POP IN

Sin norveške princese aretiran drugič v enem ...

TV ODDAJE

Polonino maščevanje, Nik in Boris sta morala v ...

VIZITA.SI

Najboljša hrana za vsako desetletje življenja

OKUSNO.JE

5 ključnih nasvetov za najboljšo gobovo juho

ZADOVOLJNA.SI

Poročil se je že tretjič, tokrat s 23 let mlajšo

MOSKISVET.COM

Nekoč najlepša igralka je danes le še bleda senca ...

BIBALEZE.SI

Grašo želi drugega otroka poimenovati po tej osebi

CEKIN.SI

Mi jo zavržemo, na Danskem pa iz tega delajo ...

DOMINVRT.SI

Priljubljena igralka pokazala svojo čudovito ...

CEKIN.SI

Ko je vstopila v podjetje, si ni niti ...